2777
2789

اره فک کنم

حتی   اگه اون استوری رو حذف هم کنی بازم اون میبینه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
اره فک کنم حتی   اگه اون استوری رو حذف هم کنی بازم اون میبینه

این برای زمانی که اون مخاطب رو جز کسایی که استوریو میبینن قرار بدی عزیزم 

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!

نه چون از قبل مخاطبی رو انتخاب کرده جز اون مخاطب هیشکی نمیبینه..ولی اره اگه همه رو زده باشه بعد استوری بزاری پاک کنی پاک نمیشه

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

دقیقا سوال منم بود

خداخیرت بده

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

مطمعنی گلی

اره

نه نمیشه ، من وات جی بی دارم امتحان کردیم نشد 

با یو واتساپ هم امتحان کردیم نشد کلا نمیشه

شاخای مجازی از جمله نشاخ حل و پرنسسا وضعیت درساتون چطوره؟😎#ی‌صلوات‌برای‌ظهور‌بفرست

نه اگه ببندی طرفو نمیبینه کلا هچیو

ولی اگ برا همه باز باشه بعد استوری بزاری و پاک کنی اونجوری میبینن

شاخای مجازی از جمله نشاخ حل و پرنسسا وضعیت درساتون چطوره؟😎#ی‌صلوات‌برای‌ظهور‌بفرست
میخام کسی پیام بهم داد من خوندمش برای اون طرف یه تیکبخوره ک ینی من هنوز نخوندم میشه؟؟؟

اره میشه ی قابلیت هست تو واتساپ جی بی فعالش کن