2789
عنوان

گروه اسمی چیه؟

324 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ممنون که کمک میکنید😍

کسی میدونه گروه اسمی اصلا چیه؟

هرچی میخونم نمیفهمم معلم پارسالم هیچی نگفت

واینکه یه روش که بتونیم هسته رو راحت پیدا کنیم 

ممنون😍🌼

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.

این وقت صبح و این سوال😐

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
این وقت صبح و این سوال😐

آخع داشتم میخوندم دیگ گفتم بپرسم😂

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزن تو گوگل

گوگل خیلی طولانی نوشته😂

آخع داشتم میخوندم دیگ گفتم بپرسم😂

اینجا نهایت این وقت صبح بتونند درباره جاری نظربدن

مهندس ها یکساعت دیگه بیدار میشن😂😂😂🤓🤓🤓🤓

منم الان واقعا یادم نمیاد😐

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

گروه اسمی به نهاد مفعول فاعل و مسند و... هر کدوم از این ها میتونه یک گروه اسمی باشه، برای پیدا کردن هسته هم یک راهش اینه که اولین کلمه کسره دار، مثلا کیفِ تو، کیف میشه هسته، یک راه دیگه هم اینه که وابسته ها رو پیدا کنی، بعدش هسته پیدا میشه