2777
2789
عنوان

با .... پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 209 پست
نمیدونم والا  داداش منم گذاشته بلند شه هرچیم بهش مامانم میگه کوتاه کن گوش نمیده  فهمیدی ...

نکنه تو خاهرشی😭😂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بله چون مردای واقعی منقرض شدن دیگه.شما هم ازدواج نکن زندگیتو کن

ن والا ازدواج با این؟هر چند قصدم ندارع😂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
🙂😂تو چش تو زشت نی

ن واقعا بش میاد بخاطر همونه دارم جر میخورم 😭😂

من ندیدم تا حالا به کسی بیاد😕خیلی زشت میشن اتفاقا

دقیقا هرچقدم بهشون بیاد بازم با کوتاه خوشکلترن

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
من ندیدم تا حالا به کسی بیاد😕خیلی زشت میشن اتفاقا

خب طرف باید خوشگل باشه تا مو بهش بیاد😂 وگرنه اگه یکی زشت باشه  مو گلدونی هم بزنه بهش نمیاد

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

خوشگله که ، چی میشه بلند باشه کوتاه باشه، بابا بیخیال کسی که بخواد هرز بره میره.اگر شعور رابطه نداشته باشه گونی هم بپوشه باز کلک میزنه.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
ن والا ازدواج با این؟هر چند قصدم ندارع😂

ن کلا

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نکنه تو خاهرشی😭😂

یاخدا 😂خواهر داره؟ 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
وووواااااووووپس یه جوری کوتاهش کن چون یه جور جلب توجه میکنه مویه بلند😁😁

میگم تهدید کردم گفتم یا تو میزنی یا من موهامو میزنم چون واقعا با موهات کنار نمیام میگ تو زندگیمو نابود کرد همین دلخوشیم ب موهامه

یاخدا 😂خواهر داره؟ 

ارع سلیطه ایکبیری عنتر میمون خر الاغ گرازززززز 

تو اسمت چیه😂