2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از بس گریه کردم

773 بازدید | 58 پست

با شوهرم بحثم شد ب بدترین شکل ممکن باهام صحبت کرد،عصر بهش گفتم میتونم باهات راجب یه موضوعی صحبت کنم گفت اره منم گفتم حس میکنم حوصلمو نداری اصن بهم توجه نمیکنی و این صحبتا اونم خیلی حق ب جانب بهم گفت من ک همچین فکری نمیکنم و چندتا مثال مزخرف زد ک این وقتا حواسم بهت بوده و فلان روز راجب اون قضیه حرف زدیم،بعد گفت سرم درد میکنه و بلند شد رفت عملا هیچ نتیجه ای نداشت،تا ساعت ۱۲ اینجوریا بود سر یه موضوعی ک دیشب باهاش شوخی کرده بودم و ۱۰ بارم گفتم بابا شوخی بود دلخوری پیش اومد دیگه منم قاطی کردم و بحث اصلیمون شروع شد،تو بحث حرفایی زد ک واقعا دلم شکست و نمیدونم چیکار کنم و با کی حرف بزنم،بهم گفت مشکلات زندگی همه از توئه،تو روانی هستی همش دنبال دعوایی و تا دعوا نکنی هر یه مدت اروم نمیشی،هر چی توضیح میدادم ک نه اشتباه میکنی هی چیزای بدتر میگفت،بعد دیگه گفتم اصلا میرم مشاور بهم بگه مشکل این زندگی از کجاست و اصن داریم درست ادامه میدیم؟گفت اره اون پدرسگ میگه تقصیر توئه اصلا همه بحثا از تو نشأت میگیره هی میخوام دعوا نکنم بحث نکنم تو دنبال دعوایی،همه اینارو با داد و لحن بد میگفت،بعد تهدیدم کرد ب شکوندن وسیله هایی ک نزدیکش بودن،انقدر عصبی و ناراحت بودم کلی زدم تو سرم اونم خونسررررد بهم گفت لامپو خاموش کنم میخوام بخوابم جاشم تو هال پهن کرد من تو اتاق بودم،یکم‌بعد مغزم تر زد رفتم پیشش دراز کشیدم ک اروم حرف بزنم باهاش،پرید رفت اونور گفت برو نمیخوام ببینمت عصبی میشم از دیدنت،دیگه هیچی مهم نیست برام گفتم ناراحتیمو نمیدونم پیش کی ببرم از بس بت محبت کردم اینطوری شدی،گفت واقعا فکر کردی محبت کردنت برام مهمه؟تاثیری داره واسم محبت کردن و نکردنت؟😂با خنده و پوزخند میگفت،من خیلی وقته حس کردم مهم نیستم براش این حرفاشم میدونم جدی و واقعی  بودن،بش گفتم نمیدونم چرا دارم ادامه میدم گفت ادامه نده کی ازت خواسته،گفتم نمیدونم با کی حرف بزنم راجب حال الانم خیلی حالم بده گفت اصللاااا برام مهم نیست برو‌بزار بخوابم،از الان ب بعدم رفتارم همینه ک الان میبینی و یه قدم واسه درست شدن برنمیدارم،😔نمیدونم با ۲۴ سال سن و فقط ۴ سال ازدواج چرا اینه زندگیم،خیلی چیزای بد دیگه هم گفت ک الان واقعا یادم نیست کم کم یادم اومد میگم🥺جایی جز اینجا ب ذهنم‌ نرسید برای درد دل ببخشید اگه طولانی و حوصله سر بر بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی حس میکنم مقصری ...وقتی مثال نقض واست میاره که اشتباه میکنی شمام باید با آرامش براش میگی مثلا فلان روز اینکار رو کردی ؛ دعوا معنی نداره . از این جمله شوهرتون که میگه هر چن وقت یکبار دعوا راه میندازی خیلی ترسیدم ‌. اخه ی نفر رو ایتجوری میشناسم 🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

بچه داری؟؟ حتما برید مشاوره حتمااا بنظرم زیادی بهش‌محبت کردی و رو‌ دادی پررو شده

نه بچه ندارم خوشبختانه

دقیقا بلانسبت هار شده حس میکنم از بس ادم حسابش کردم

زمان مناسب برای صحبت کردن انتخاب نکردی باید خودت شرایط میسنجوندی بعدشم وقتی گفت حوصله ندارم میرفتی می‌خوابیدم و سر ی فرصت دیگه حرف می‌زدی  اشتباه بعدتر این بود ک گفت حوصله ندارم می‌خوام بخوابم کشش دادی.  وووو   یسری تکنیک هستن ک باید راه و روش بیان کردن خواسته هات یاد بگیری

بمیرم برات😢این چیزایی ک گفتی و رفتارای خونسردانه بعدش بیشتر از روی خشم و عصبانیته جاهلی کرد یکم بهش وقت بده چن روز کاریش نداشته باشه تیپ قهرمنظورم نیس فقط دورباش ازش ایشالله بهتر میشع. نشد با مشاور و خانوادت مطرح کن. حرص نخور فکرشو نکن ابجی هیچی تواین دنیا ارزش تورو نداره.. برات ارزوی ارامش میکنم🖤

2790
2778
2791
2779
2792