2777
2789

بچه به قرآن اگه بخوام دروغ بگم

پشماای خودمم ریختههه

من امسال رفتم تو مدرسه جدید یکی از دخترای کلاس جدیده چندوقت پیش پیام داده آیدی اینستا بده میخوام یه سری چیز بفرستم برات بگیری برام قبلش فقط یه بار درحد سلام تو مجازی جوابشو دادم تو گروه کلاس😐😐😐😐😐

این ۱ هفته همش یه سره داره هودی اینا میفرسته از اینستا میگه سفارش بده

به قرآن شاخ درآوردم😐🤣

اوایل فکرکردم شوخی میکنه تا اینکه هی جدی جدی میگفت نه ۱ بار ۱۰۰۰ بارگفته و دایرکتمو ترکوندددیعنی

درحدی که گفت یا سفارش بده یا پول بریز برام حالا قرض هم نمی خواست ها😐🤣من تاحالا ۱ بارهم ندیدمش و باهاش حرف نزدم تو گوشی یا ویس به قرآن😐🤣اصلا نمیشناسمش

دیگه این آخری گفت میگیری یا نه منم گفتم نه🤣😐

یه سری فحشای رکیک داد و گفت میگم بگیر برام😐کاملا هم جدی میگفت چون این ۱ هفته است

و نفرین کرد و فحش بد داد و گفت بگیر منم دایرکتشو پاکیدم و جوابشو ندادم

از پروفش معلومه فقیر نیست

واقعا بعضیا چقدر روانی و اوسکلن😐

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشته شوخی میکردع حتما😐😐😐😐

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...

مردم رد دادن 😐😂

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
داشته شوخی میکردع حتما😐😐😐😐

نه به خدا

یعنی مغزمو خورد ۱ هفته😐

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

دیونه بوده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
قبل از کلاس اول سنجش داده؟!

🤣🤣