2777
2789
عنوان

بیاید دلداریم بدید

46 بازدید | 6 پست

من یه پسرعمو دارم همسن خودم همبازی بچگیام بعد تازه امشب فهمیدم ک فردا داره برای همیشه از ایران میره:)چون اینجا نتونست کنکورو ایناشو خوب بده میره کشوری ک سلطنتیه ک اونجا تحصیل کنه همش با پول ددی:)

این همه از کارام میپرسید ولی هیچوقت نگف چ غلطی میکنه همیشه این من ازش جلوتر بوده و حالا اون رو پله ای قرار گرفت که من شش تا هشت سال برای رسیدن ب اون پله باید بدوعم و دویدنی ک اسون نی…

تمام نارضایتیام بهم هجوم اوردن از لحظه ای ک شنیدم مدام حس میکنم هیچی نیستم و هیچی قرار نیس بشم چون آپشن پول ددی رو ندارم 

دلم میخواد تمام برنامه ها هفتمو بهم بزنم دلم میخواد با کل دنیا لج کنم چون سخت ترین مسیر رو ب روم قرار گرفته و من اینم خیلی وقته از خودم راضی نیستم و امشب بیشتر:)

کی گفته الان برای کسی که نه مهارتی داره و نه تحصیلات داره فرش قرمز پهن کردن

با پول ددی فقط میتونه خونه کرایه کنه و مدتی امورات بگذرونه

کار پیدا کردن با شرایط ایشون خیلی سخته

واقعا اینجور افراد غبطه خوردن ندارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته الان برای کسی که نه مهارتی داره و نه تحصیلات داره فرش قرمز پهن کردن با پول ددی فقط میتونه خ ...

مامانم میگه لزوما رفتنش ب معنی موفقیت نیس باید ببینی اونجا میتونه اصن دووم بیاره و تحصیلاتش ب کجا میرسه:)

ولی من حسم اینه اگ زرنگ باشه نصف بیشتر راهو رفته:)ک مثل اینکه اونقد ک ب نظر میومد بی دست و پا نبوده

انگلستان:)

انگلستان خیلی مخارج بالاست

و اصلا جای ایرانی جماعت نیست چون کلی محدودیت دارن

فقط آقازاده ها میتونن از پس مخارج اونجا بربیان

شما هم برای آینده ای که معلوم نیست داری غصه میخوری

نهایت تلاشتو بکن تا انشالله یه رزومه قوی جمع کنی تا خودشون لزت دعوت کنن تشریف ببری با خرج اون کشور تحصیل کنی

اینطوری ارزشمنده