2777
2789

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

تلگرام داری؟بیا کانالم اونجا برای انواع پوست ها ماسک میزارم 

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از ژل شستشوی صورت درخت چای دیپ سنس ک واس پوست چرب مستعد اکنه هست استفاده میکنم از میسلار واتر در ...

عزیزم ژل باعث شد که کمتر جوش بزنی؟

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸
پوست من مختلط  فیس واش هیدرودرم برا پوست چرب تونر سینره ابرسان nature republic کره ایه با ...

عزیزم از فیس واش و تونر راضی بودی؟ اگه جوش داشتی جوشات رفتن؟

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸
عزیزم از فیس واش و تونر راضی بودی؟ اگه جوش داشتی جوشات رفتن؟

اره خوبه راضیم

جوش که هیچ وقت بدون جوش نیستم  ماهی ۲یا۳تا نزدیک موعد

ولی کنترلش کرد خیلی کمتر شد فیس واش واقعا مهمه نباشه من نمیدونم با چی صورتمو بشورم خخخخ

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

فیس واش هیدرودرم خوبه و روزی دو بار صورتت رو فیس براش بشور

ضد آفتاب اویل فری انتخاب کن. میتونی از ضد آفتاب سینره استفاده کنی

اگه میخوای از ضد آفتاب رنگی استفاده کنی،قبلش ضد آفتاب بی رنگ بزن

اگه جوش میزنی ژل کلیندامایسین ناژو استفاده کن. روغن درخت چای هم گزینه ی خوبیه

ماسک ها و اسکراب های فریمن رو استفاده کن

اسکراب شون هم خیلی خوبه.ماسک سفیدآب و گلاب رو حتما امتحان کن

آبرسان پوست چرب استفاده کن. آبرسان های ویشی،اوریاژ، وچه برای صورت مناسب هستن.آبرسان های کامان برای دست و بدن خوبن.سعی کن آبرسانی استفاده کنی که هیالورونیک اسید داشته باشه

برای پاک کردن آرایشت اول به صورتت وازلین بمال بعد صورتت رو با دستمال کاغذی پاک کن بعدش هم صورتت رو با فیش واش و فیس براش بشور

از گلاب برای تونر استفاده کن

فیس واش هیدرودرم خوبه و روزی دو بار صورتت رو فیس براش بشور ضد آفتاب اویل فری انتخاب کن. میتونی از ض ...

خیلی ها ب گلاب حساسیت دارن و صورتشون بدتر میشه

مثلا من خودم ک گلاب اسپری میکردم ب صورتم باعث شده بود صورتم جوش بزنه و درد بگیره

و ی چیز دگ این ک وازلین از مشقات نفتی هستش و واس پوست صورت مناسب نیست

جای وازلین از میسلار واتر استفاده بشه خیلی بهتره

خیلی ها ب گلاب حساسیت دارن و صورتشون بدتر میشه مثلا من خودم ک گلاب اسپری میکردم ب صورتم باعث شده بو ...

آخه گفتم وازلین رو بماله صورتش بعدشم با دستمال پاکش کنه و صورتش رو با فیس واش بشوره.اصلا قرار نیست وازلین روی صورت بمونه