2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم ن ولی میگن خوبه 

منظورم اینه خودم باهاش نداشتم کلاس

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

اسمشا شنیدم

چنتا ع کلاساشا دان کن ببین

کنار میای با تدریسش اور نو

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
اسمشا شنیدم چنتا ع کلاساشا دان کن ببین کنار میای با تدریسش اور نو

یکی دو جلسه اش رو دیدم ولی خواستم ببینم کسی نتیجه گرفته ازش؟

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
یکی دو جلسه اش رو دیدم ولی خواستم ببینم کسی نتیجه گرفته ازش؟

خیلیا هم راضین هم ناراضی

تو نباید خدتو ب اون محدود کنی

درستو بخون تستو بزن جاهایی ک لازم داری با اون کار کن..بازم ب خدت بستگی داره

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
من ریاضیم ضعیفه نمیدونم با کی پیش برم

اول کتاب بعد درسنامه بعد تست بعد تحلیل

و مرور و رفع اشکال و مبحثا مرتبطو باهم بخون

اگ خیلی برات مهم نیس فک کنم فیلما الا خوب باشه:]

من میخواستم اول  معلم بگیرم بعد پشیمون شدم دیدم کسی خیلی خوب نیست ، من با الا میخونم‌جاهایی که ایراد دارم دی وی دی مسعودی هم قبلا گرفته بودم بعضی جاها اونم میبینم نه کامل با درسنامه  ایکیو جامع و مهر و ماه ، آریان حیدری کلاساش زیاده شنیدم وقت زیاد میگیره تکلیف میده و اینا 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز