2777
2789
عنوان

مراسمم

63 بازدید | 8 پست

بچه ها من برای مراسمم از اول گفتم کدوم آرایشگاه میخوام برم و چجور لباسی مدنظرمه حالا خواهرشوهرم میگه لباست و باید باانتخاب مامانم بگیری ازش نظرسنجی کنی و امشبم نامزدم زنگ زد داشتیم همینجوری حرف میزدیم یهو گفت راستی خواهر شوهرت میخواد جای دیگه ببرت آرایشگاه منم گفتم من همونجا که گفتم میرم ولاغیر گفت اونجا بهتره گفتم من همینی که دوس دارمو به دلم نشسته میخوام برم شما بودید چیکار می‌کردید؟ ☹️

همونی که خودت امتخاب کردی، چه لباس چه آرایشگاه، همونو انجام بده. از الان اجازه نده برات تصمیم بگیرن. فردا پسفردا توی همه مواردنظرشونو تحمیل میکنن

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔

بنظرم اونی ک دوس داریو برو ولی جوری رفتار کن ک ناراحتی پیش نیاد

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همونی که خودت امتخاب کردی، چه لباس چه آرایشگاه، همونو انجام بده. از الان اجازه نده برات تصمیم بگیرن. ...

والا به خدا البته من خیلی دوسشون دارم خیییلی خدایی ولی دیگه این‌چیزها مربوط به خود عروسه جشن عروسه حتی عکس حلقه هم برام میفرستن منم فقط لایک میکنم چیزی نمیگم

چجوری رفتار کنم مثلا میشه راهنمایی کنید؟ 

خیلی محترمانه بگو این روز برای منه و منم ک باید بیشتر از همه لذت ببرم 

دلم میخاد اونطوری ک خودم میخام باشم

ممنونم از اینکه شماهم بفکر من هستید و جاهای خوبی درنظر گرفتید اما من تحقیق کردم و مطمئنم ک اینجا ک خودم میخام برام بهتره 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
مررررررسی ❤️❤️

🤗

والا به خدا البته من خیلی دوسشون دارم خیییلی خدایی ولی دیگه این‌چیزها مربوط به خود عروسه جشن عروسه ح ...

اینکه واست عکس بفرستن که بهت ایده بدن، هیچ اشکالی نداره. خوبم هست . ممکنه یه چیزی به نظرشون قشنگ اومده خواستن بهت نشون بدن که انتخابای بیشتری داشته باشی. یا پیشنهاد دادن مدل لباس و آرایشگاهی که به نظرشون کارش خوبه هیچ اشکالی نداره دستشون دردنکنه. وای اینکه بخوان بهت تحمیل کنن مدل مد نظر اونا و آرایشگاه مدنظر اونا رو انتخاب کنی، به هیچ وجه قبول نکن. اینجوری بهشون رو میدی بعدها به خودشون اجازه دخالت توی کوچیکترین چیزای زندگیتم به خودشون بدن

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز