یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تیر رفت سرکار تا الان فقط سه میلیون بهش دادن اونم از زور بدهی و خرج خورد و خوراک نمیدونم چه گلی به سر بگیرم
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
بله که میشه سالی ی بار مانتو و کفش میخرم جایی م نداریم بریم همش تو خونه ای م لباس راحتی م سالی ی دست ...
منم سالی یه بار لباس میخرم باور کن الان کفشم پاره شده پول ندارم بخرم هرماه ۳ میلیونی خرج خورد و خوراکمون میشه مهمون هم نداریم حالا خیلی خوب هم نمی خوریم انقدر همه چی گرونه ۳ میلیون نمیرسه
گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف