2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭

323 بازدید | 20 پست

الان نزدیک ۲ ساله از وقتی کرونا اومده قرنطینه هستم ، اون موقع پسرم ۵ ماهش بود الان ۲ سال و ۲ ماهشه و ما هر روز تو خونه جلو تلویزیون بعد ناهار میخوریم دراز میکشیم عصرانه میخوریم شوهرم میاد شام میخوریم میخوابیم دوباره فردا از اول 😭😭😭😭 

نه بازار رفتم نه خرید نه سفر نه رستوران هیچی هیچی 

از زندگی تکراری خسته شدم ، تازگی‌ها خیلی عصبی شدم و همش دارم داد میزنم 😭 خودم از دست خودم عصبانیم😭

بهم نگید برو بیرون برو خرید چون اگر برم از دلشوره حالت تهوع میگیرم که نکنه مریض بشم نکنه پسرم مریض بشه ، اگر مثلا هفته ای یکبار پسرم ببرم فضای سبز روبروی خونه ببینم کسی اونجاست تپش قلب میگیرم که نکنه مریض بشیم و آنقدر حرص میخورم تا برگردیم ...

از زندگیم خسته شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
منم امروز یه حماقت بد کردم خیلی ناراحتم  البته دست خودمم نبود ناخوش احوالم هعی

چکار کردی ؟ اگر دوست داری بگو 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کردی ؟ اگر دوست داری بگو 

استاد سوال داده بود حل کنیم 

و منم بشدت بیمارم بعد تزریق واکسن 

خیلی بی دقتی کردم تو حل سوالات منی که نمره الفم 

آبروم نره صلوات

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨
فک کنم شما دچار وسواس شدی 

خودم میدونم البته قبلا هم از مریض شدن خیلی میترسیدم حتی اگر سرما میخوردم آنقدر گریه میکردم که نکنه بمیرم دیگه الان با این ویروس لعنتی همینکه تا الان زنده موندم از استرس خیلیه 😭

بیشتر ازین ناراحتم که هی دارم سر پسرم داد میزنم 😭😭😭😭

خودم میدونم البته قبلا هم از مریض شدن خیلی میترسیدم حتی اگر سرما میخوردم آنقدر گریه میکردم که نکنه ب ...

پانیک هم داری که گلم 

بهتره زودتر با یه روانشناس مشورت کنی

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨

اینطور پیش بری روح و روان بچت هم آسیب میرسونی

هم شماهم فرزندت نیاز ب تفریح و گردش دارید

حتما خودتو درمان کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
استاد سوال داده بود حل کنیم  و منم بشدت بیمارم بعد تزریق واکسن  خیلی بی دقتی کردم تو حل ...

فدای سرت ، ۱۰ سال دیگه میگی کاش نمره الف نبودم 

من بچه زرنگه دانشگاه بودم ، همه عاشق پیچوندن و خوش گذروندن و دوست پیدا کردن اما من جزوه هام از استاد کامل تر و درس خون و نفر سوم دانشگاه .... الان چی شد ؟ 

کاش اون‌موقع ها بیشتر خوش میگذروندم ، مدرکم تو کمده هیشکی نمیپرسه معدل لیسانست چند شده اما همه وقتی دور هم جمع میشن از شیطونی ها و خوشگذرونی های دوران دانشجوییشون حرف میزنن 

ترس بذار کنار

عادی باش مثل بقیه برو بوستان و سفر های نزدیک شهر

یا خانه پدر مادر...

بیش از حدم رعایت نکنید  چون بدن ضعیف میشه...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
اینطور پیش بری روح و روان بچت هم آسیب میرسونی هم شماهم فرزندت نیاز ب تفریح و گردش دارید حتما خودتو ...

اره صد در صد درست میگی 

باید تموم کنم این استرسو 

پسرم داره پاسوز میشه 😢

ترس بذار کنار عادی باش مثل بقیه برو بوستان و سفر های نزدیک شهر یا خانه پدر مادر... بیش از حدم رعا ...

کاش می‌شد 

باید روی خودم کار کنم