بزار از معجزه ها بگم : دعای معراج و چله حق شناس میگن معجزه اسسسسس امتحان کنید دیگه سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی میگن امام حسین کشتی نجاته هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین دعای نادعلی ام قشنگه یادتون نره بخونیدش دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت بخیری و ظهور
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم دلم براش تنگ شده خیلی تنگ شده چجوری با چه راهی صداش کنم تا برگرده
مییگن و اگه دلتنگ کسی باشی به خوابش میری
بزار از معجزه ها بگم : دعای معراج و چله حق شناس میگن معجزه اسسسسس امتحان کنید دیگه سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی میگن امام حسین کشتی نجاته هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین دعای نادعلی ام قشنگه یادتون نره بخونیدش دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت بخیری و ظهور
سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ به امید روزی که منو تو و دخترمون کنار هم باشیم 🤲🤍میشه واسه نی نی دار شدنم دعا کنی 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️
مواد لازم برای داشتن خوشبختیتوووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌
منم خیلی دلتنگشم میدونم که دیگه نمیبینمش ولی باز هرروز صبح که بیدار میشم منتظرم میگم شاید بعداز ۱۲سال باز بیاد هر وقت صدای زنگ خونه میاد فکر میکنم اونه...ولی.....😪😪😪😪
میشه لطف کنید برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم😪😪
😭😭😭😭😭😔😔متاسفم من نمیدونستم خدا رحمتشون کنه کاش میشد کاری کرد عزیزم به این چیزا فک نکن پس اونایی که تو رو دوس دارن چکار کنن براشون سوره یاسین میخونم الهی دلت اروم بگیره ❤
خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته