2777
2789

اره واقعا 

درک میکنم .الان همین حس رو دارم 

ای کاش هیچ وقت نمیشناختمش

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم براش تنگ شده 

خیلی تنگ شده 

چجوری با چه راهی صداش کنم تا برگرده

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

منم دلم براش تنگ شده  خیلی تنگ شده  چجوری با چه راهی صداش کنم تا برگرده

بستگی داره دلت برای کی تنگ شده باشه من التماسم کردم 

ولی ببین می ارزه که بهش ابراز دلتنگی کنی ؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
منم دلم براش تنگ شده  خیلی تنگ شده  چجوری با چه راهی صداش کنم تا برگرده

مییگن و اگه دلتنگ کسی باشی به خوابش میری

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
بستگی داره دلت برای کی تنگ شده باشه من التماسم کردم  ولی ببین می ارزه که بهش ابراز دلتنگی کنی ...

دلم برای پدرم تنگ شده 

نمیدونم دیگه نمیدونم چجوری باید تحمل کنم

چجوری باید این روزا رو بگذرونم 

چند بار به خودم اسیب زدم

خودمو تو اتاق حبس کردم

انقدر گریه کردم تا چشمام داغون شد اما 

هیچکدوم نتونست حالمو خوب کنه

خدایا به کدوم در بزنم

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

دلم برای پدرم تنگ شده  نمیدونم دیگه نمیدونم چجوری باید تحمل کنم چجوری باید این روزا رو بگذرون ...

عزیزممممم چن روزا پیشا تاپیکت رو دیدم که میخواستی قرص ارامبخش بخوری اینهمه ناراحتی برای نی نی بده 

چرا نمیری پیشش یه پدر ارزششو داره که بخوای بهش دلتشی قربونت برم 😢

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
دلم برای پدرم تنگ شده  نمیدونم دیگه نمیدونم چجوری باید تحمل کنم چجوری باید این روزا رو بگذرون ...

چرا خب بهش بگو😥🥺

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

دلتنگی خیلی بده دلتنگ کسی باشی که ازت دوره 😭

سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ به امید روزی که منو تو و دخترمون کنار هم باشیم 🤲🤍میشه واسه نی نی دار شدنم دعا کنی 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️

عزیزممممم چن روزا پیشا تاپیکت رو دیدم که میخواستی قرص ارامبخش بخوری اینهمه ناراحتی برای نی نی بده&nb ...

پدرم به رحمت خدا رفته 

کاش میشد برم پیشش

کاش میشد

دلتنگی خیلی بده دلتنگ کسی باشی که ازت دوره 😭

دلتنگ کسی که تو رو نخواد 💔

منم خیلی دلتنگ نامزدم انشالله زودتر روزا بگذره 

مواد لازم برای داشتن خوشبختی توووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌

منم خیلی دلتنگشم میدونم که دیگه نمیبینمش ولی باز هرروز صبح که بیدار میشم منتظرم میگم شاید بعداز ۱۲سال باز بیاد هر وقت صدای زنگ خونه میاد فکر میکنم اونه...ولی.....😪😪😪😪

میشه لطف کنید برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم😪😪
پدرم به رحمت خدا رفته  کاش میشد برم پیشش کاش میشد

😭😭😭😭😭😔😔متاسفم من نمیدونستم خدا رحمتشون کنه کاش میشد کاری کرد عزیزم به این چیزا فک نکن پس اونایی که تو رو دوس دارن چکار کنن براشون سوره یاسین میخونم الهی دلت اروم بگیره ❤