منتظرمه من باهاش دو روزه قهرم الان با ی عالمه لواشک و گل و شیرینی اومده به پنجره اتاقم سنگ انداخت میگه بیا پاین ببینمت پدر و مادرمم توی اتاقشون خوابن بنظرتون چیکار کنم
یه چیزی بندازی پایین یه بندم بهش ببند خوراکی ها رو بگیر ازش
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خب دوستان با اجازه من میرم لواشکامو میگیرم و بر میگردم😄
عکسشون یاد نره😐😂
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
فک کنم سن تو هفته ای بالا میره یه جا ۱۲ ۱۳ ای یه جا ۱۴ الانم که نامزد داری شک ندارم تاپیک فردا شب ت راجب بیبی چک و ایناس همون رمانتو بخون بخاب نیا این طور جاها که توهمی بشی ناناس 😏
اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی 😑