2777
2789
عنوان

زندگی با بهترین عشق های دنیا

54 بازدید | 4 پست

یکی از دوستان صمیمی ام در تعطیلات پیش من اومد وچندروزی  توخونه ام مهمون بود همزمان شوهرم رفت ماموریت 

سخت ترین کار در دنیا ... ترمیم اعتمادیه که از دست رفته ! اعتماد به عشقت ، اعتماد به نفست ، اعتماد به آینده ات ......!

خب

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

متاسفانه  پسر پنج ساله ام به شدت سرما خورد روز ها از صبح تاشب مشغول کار ومراقبت از بچه ام بودم 

دوستم بادیدن چهره استخونی من به شوخی گفت:عزیزم زندگی تورو که میبینم دیگه جرات نمیکنم بچه دار بشم.از حرف دوستم تعجب کردم پرسیدم چراچنین حسی داری؟.دوستم باهمدردی به من گفت:چون این روزا دیدم که هرروز از صبح تاشب مثل یه ربات کار میکنی غذا میپزی لباس میشوی.بچه رو به مدرسه وبیمارستان میبری چه روز بارونی چه روز آفتابی. کار یه مادر هیچوقت تعطیل نمیشه.از قبل خیلی لاغر تر شدی توی صورتت چین وچروک پیدا شده

سخت ترین کار در دنیا ... ترمیم اعتمادیه که از دست رفته ! اعتماد به عشقت ، اعتماد به نفست ، اعتماد به آینده ات ......!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم آهی کشید باز گفت:بهترین روز ها برای یک زن در همین روز مرگی ها وکارهای فرعی به هدر میره عزیزم منو نگاه کن چه برای کار چه برای مسافرت هیچ بار خاطری ندارم وزندگی راحت وبی دردسری دارم .از حرفای دوستم خندم گرفت گفتم درست  ولی تو همه چیز رو دیدی بجز خوشحالی من .گفت چیتو؟خوشحالیتو؟ داری خودتو فریب میدی

گفتم نه وچندخاطره کوچیک درباره پسرم براش تعریف کردم.گفتم چند سال پیش کع پسرم تازه وارد کودکستان شده بود در نهار خوری برای اولین بار بال سرخ شده مرغ خورد خیلی خوشمزه بود خیلی خوشش اومده بود ولی فقط نصفش رو خورده بود

نصف دیگشو تو آستینش پنهان کرد.چ ن میخاست اون رو به خانه بیاره تامنم مزشو بچشم.هنوز صحنه ای که اون نصف بال مرغ رو از آستینش درآورد وباهیجان منو صدا کرد تو ذهنم باقی مونده ودرباره بادیدن لکه زرد روغن رو آستینش دلم گرم میشه.دوستم از حرفای من کمی سکوت کرد وانگار به خاطراتی دور فرو رفت.......

من ادامه دادم.همین پریروز برای معالجه پسرم رو به بیمارستان بردم .دکتر بهش گفت گروه خونی تو ومادرت یکیه.پسرم پرسید پس اگه مادرم مریض بشه میتونه از خون من استفاده کنه درسته؟.دکتر گفت آره پسر باهوش...پسرم به من گفت مامان خیالت راحت باشه اگه مریض بشی از خون من استفاده میکنی وزودی خوب میشی

با شنیدن حرف های پسرم آدمای اطرافم باغطبه به من نگاه کردن وگفتند باهمین بچه دوست داشتنی چه زندگی خوبی دارید

حرفام که تموم شد دیدم صورت دوستم از اشک خیس شده به اون گفتم ندیدی که در خستگی هم از سعادت وخوشحالی زندگی لذت میبرم تو نمیتونی عمیق ترین دلگرمی منو در روز های عادی درک کنی.اما عزیزم باور کن که زندگی بابچه ها  زندگی با بهترین عشق های دنیاست>>