2777
2789
نه خیلی. کمتر از 4 ساعت. ولی خب شرایط اجازه نمیده بیشتر شر بزنیم. البته گاهی پیش اومده که 2 ماهم نرف ...

آره دوتا بچه دارم.من حدود ۳سال تو غربت بودم .الان یک ونیم ساله برگشتیم شهر خودمون ولی چون کارهمسرم یه شهر دیگست دو روز خونس دو روز اداره.براهمین اینجا هم احساس میکنم سخت میشه.الان موندم تو دو راهی نمیدونم برگشتم بهتره یا موندنم منم 

جون عمتون درخواست ندین🤪

نه خیلی. کمتر از 4 ساعت. ولی خب شرایط اجازه نمیده بیشتر شر بزنیم. البته گاهی پیش اومده که 2 ماهم نرف ...

براما حدود ۲ساعت راهشه.منم فکرمیکردم برگردم ابنجا فلان میشه ولی دیدم نه .پسرم یکم شلوغه اون دو روزهایی که همسرم نیس وقتی خونه خودمونم دلم میگیره وقتی میریم خونه بابام زهر مارم میکنه احساس میکنم بابام خسته میشه از دستش آخه بازنشسته هست تو خونه میشینه

جون عمتون درخواست ندین🤪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با توجه به چیزایی که گفتین اگه برین شهر محل کار همسرتون بهتره. 

این دوری و تنهایی همسرتون اصلا خوب نیست. ضمن اینکه 2 ساعت راهی نیست. میتونین یه هفته درمیون یا حتی آخر هفته ها بیاین به خانواده ها سر بزنین. 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
با توجه به چیزایی که گفتین اگه برین شهر محل کار همسرتون بهتره.  این دوری و تنهایی همسرتون اصلا ...

مشکل من اینه که مامانم اینا بهم روحیه نمیدن همش میگه نرو ،آخه میتونی بمونی .

جون عمتون درخواست ندین🤪

مامانم پسر آبجیمو تا ظهر نگه میداره مامانش شاغله بعدشم به کارهای خودش میرسه اونوقتهایی که شوهرم دو روز خونه نیس حتی یه سر به ما نمیزنن .با اینکه میگفتن بیاین نزدیک بهت کمک کنم  بچه هاتو بزرگ کنیم.

جون عمتون درخواست ندین🤪

شما که 3 سال تونستین تو غربت زندگی کنین الانم میتونید. 

ضمن اینکه 2 ساعت راهی نیست. محل کار همسرم تا خونمون 1ساعت و نیم راهه. هرروز این راهو میره و میاد. 

شمام میتونید برید محل کار همسرتون هر هفته بیابد شهرتون سر بزنید 

شما که 3 سال تونستین تو غربت زندگی کنین الانم میتونید.  ضمن اینکه 2 ساعت راهی نیست. محل کار هم ...

من تو غربت نسبتا عادت کرده بودم ولی مثل شما آرزو داشتم برگردم ولی الان میبینم هر دوتاشون سختی خودشونو داره.ترجیح میدم پیش همسرم باشم

جون عمتون درخواست ندین🤪

من تو غربت نسبتا عادت کرده بودم ولی مثل شما آرزو داشتم برگردم ولی الان میبینم هر دوتاشون سختی خودشون ...

حق با شماست شاید منم برم شهر خودم دلم واسه این روزام تنگ بشه. 

تو غربت زندگی کردم به نظرم باعث بهترشدن روابط زوجینه، خیلی وابستگی میاره. استقلال میاره، بچه ها از پس خودشون برمیان.

یه سری محاسن داره ولی خب سختی‌های خودشم داره. البته برای شما که راهی نیست خیلی غربت حساب نمیشه. 

و، اینکه اگه من شرایط شما رو داشتم حتما کنار همسرم بودن رو انتخاب میکردم

حق با شماست شاید منم برم شهر خودم دلم واسه این روزام تنگ بشه.  تو غربت زندگی کردم به نظرم باعث ...

شما چرا نزدیک محل کار همسرتون خونه نگرفتین از اونجا هم یک ونیم ساعت راه داره

جون عمتون درخواست ندین🤪

شما چرا نزدیک محل کار همسرتون خونه نگرفتین از اونجا هم یک ونیم ساعت راه داره

محل کار همسرم شمال تهرانه. خونه متری 50 60 تومنه. وسعمون نمیرسه هیچوقت😅