2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه شما ۱۰۰تا تار مورو کنار هم بزار قشنگ یدونه کلاه گیس میشه کی گفته طبیعیه؟

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
از نت خوندم یه دکتری هم میگفت😢

منم تو نت خوندم اما پزشک من میگفت بیشتر از ۴۰تا بشه باید علتشو پیدا کرد😑

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
منم تو نت خوندم اما پزشک من میگفت بیشتر از ۴۰تا بشه باید علتشو پیدا کرد😑

اخه سخته چطوری علتشو پیدا کنیم چکاپ کامل رفتم اوکی بود همه چی ولی باز میریزه نمیدونم علتش چیه

اخه سخته چطوری علتشو پیدا کنیم چکاپ کامل رفتم اوکی بود همه چی ولی باز میریزه نمیدونم علتش چیه

منم مثل شما ریزش دارم کمو بیش

شامپوکافئین سریتا میزنم دوماهه احساس میکنم کمتر میریزه الان‌.یه تونیک موهم دکتره بهم داده بود محرک رشده اونم سریتا بود.البته من مشکل هورمون داشتم قبلا.اگه علتی پیدا نشد تو آزمایشت پس حتما استرسو فشار عصبیه عزیزم.