one_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 242 عنوان ریزش مو طبیعی 86 بازدید | 10 پست این که میگن روزانه ریزش مو تا ۱۰۰ تا طبیعیهاگر ریزش از ریشه باشه باز هم طبیعیه تا ۱۰۰ تا؟🤔 1400/07/16 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4656 اخه شما ۱۰۰تا تار مورو کنار هم بزار قشنگ یدونه کلاه گیس میشه کی گفته طبیعیه؟ از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
one_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 242 ریزش از ساقه هم داریم؟ اره خب اونایی که موخوره دارن یا موهاشون شکنندس از ریشه نمیریزه موها
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 23005 اره خب اونایی که موخوره دارن یا موهاشون شکنندس از ریشه نمیریزه موها اون صدتا منظور از ریشسموخوره و شکننده بودن حتی یکیشم مریضیه
one_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 242 اخه شما ۱۰۰تا تار مورو کنار هم بزار قشنگ یدونه کلاه گیس میشه کی گفته طبیعیه؟ از نت خوندم یه دکتری هم میگفت😢
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4656 از نت خوندم یه دکتری هم میگفت😢 منم تو نت خوندم اما پزشک من میگفت بیشتر از ۴۰تا بشه باید علتشو پیدا کرد😑 از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
one_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 242 منم تو نت خوندم اما پزشک من میگفت بیشتر از ۴۰تا بشه باید علتشو پیدا کرد😑 اخه سخته چطوری علتشو پیدا کنیم چکاپ کامل رفتم اوکی بود همه چی ولی باز میریزه نمیدونم علتش چیه
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4656 اخه سخته چطوری علتشو پیدا کنیم چکاپ کامل رفتم اوکی بود همه چی ولی باز میریزه نمیدونم علتش چیه منم مثل شما ریزش دارم کمو بیششامپوکافئین سریتا میزنم دوماهه احساس میکنم کمتر میریزه الان.یه تونیک موهم دکتره بهم داده بود محرک رشده اونم سریتا بود.البته من مشکل هورمون داشتم قبلا.اگه علتی پیدا نشد تو آزمایشت پس حتما استرسو فشار عصبیه عزیزم. از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
one_girl مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 242 منم مثل شما ریزش دارم کمو بیش شامپوکافئین سریتا میزنم دوماهه احساس میکنم کمتر میریزه الان.یه تونیک ... احتمالا همینطور باشه