2777
2789
عنوان

چه نصیحتی به دختر 17 ساله دارید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست
ماشالله دوقلو دارین 😍😅 خدا حفظشون کنه   میگم شما به خواست خودتون زود ازدواج کردین یا به اجب ...

من خیلیییییییییی دلم میخواست درس بخونم نه واسه مدرک واسه اینکه عاشق کتاب و درس و مشق بودم الانم با وجود دوقلو دلم نمیخواد از کتاب دور بشم همیشه دلم میخواد یه قلم یا کتاب دور و برم ببینم

به خواست خودم ازدواج کردم چون همسرم بهترین مرد دنیاست و میدونستم دیگه هیچ وقت بتر از اون خاستگارم نمیاد البته اونم همجوره حمایتم میکنه و همراهمه 

اما تنها حسرتی که دلم هنوز پیشش هست درس خوندن بود

البته موفقیت همیشه مال کتاب و دفتر و مدرک نیست همینکه بدون آشوب و راحت یه زندگی عاشقانه داشته باشی و سطح فکر و آگاهیت رو بالا ببری شاید بهتر از یه آدمی باشه که لیساس داره اما هیچ کاری رو نمیتونه انجام بده

دانشجو که هستم ولی فعلا مجازیه همه اش تو خونه ام😑 همه عمرم تو خونه بودم نه یا دوستام نه خانواده اهل ...

چقد شبیه منی منم نمیتونم با دوستا مبیرون برم خوش گذرونی حتی یکی دوتا خیابون اونور تر 

با خانواده بیرون میرم ولی مسافرتا اذیتم چون عقیده هامون فرق داره🤕💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شبیه منی منم نمیتونم با دوستا مبیرون برم خوش گذرونی حتی یکی دوتا خیابون اونور تر  با خانوا ...

سن تو این موقعیت رو میپذیره 

میدونم دوست داری با دوستات بیرون بری و راحت باشی 

از خانوادت اجازه بگیر و برو بهشون قول بده سر ساعت میای یا لباس خوب بپوش که نگرانت نشن 

فقط اینو بهت بگم امسال سال سرنوشت توئه

این یه سال همه چیز تعطیل

عشق

ناامیدی

بی انگیزگی

مشکلات خانواده

درک نشدنت

همه تعطیل

برای همه اینا بعدا وقت داری

تو انتخاب رشته و دانشگاه هم به کم قانع نباش و فقط دنبال خواسته ت باش

من خیلیییییییییی دلم میخواست درس بخونم نه واسه مدرک واسه اینکه عاشق کتاب و درس و مشق بودم الانم با و ...

آره همین طوری هست که شما میگی 

تحصیلات و مدرک و... هیچ وقت شعور نمیاره 

ن شان مدرکم آگاهی و شعور رو پایین نمیاره 

چون با خوندن کتاب های مختلف میشه به اون آگاهی رسید

هنوزم برای درس خوندن دیر نشده ها مخصوصا که شوهرت حمایت میکنه 😉

یه چیز بگم دیدت عوض بشه 

من اولا دوس نداشتم چادر کنم دوس داشتم مثل بقیه تیپ بزنم و برم بیرون و ...

ولی شوهرم عاشق چادر بود و منم به اجبار پوشیدم

بعد کم کم مدل و تیپ های با چادر رو زدم و کم کم به این باور رسیدم آدم میتونه همجوره زیبا باشه تازه با چادر یه بانوی باوقاری میشی که همه ازت حساب میبرن و تو رو دست بالا میگیرن

مثلا دخترایی که موهاشون رو کامل میریزن بیرون یا مچ پا میدن بیرون و... بخدا همه مو دارن مچ پا کچل هم نیستن پس این کارا فقط نشون میده دوس داری بقیه قضاوتت کنند بقیه نظر بدن یعنی بهشون اجازه میدی توی حریم بدنت وارد بشن و نگات کنن اما باور کن زیبایی تو خیلی بالاتر از نظر و نگاه بقیه هست تو اونقدر زیبا و متین باید باشی که با این نگاه رشد کنی نه اینکه زندگی و وقتت رو درگیر مد و رنگ و این چیزای پیش پا افتاده بکنی عزیزم 

آره همین طوری هست که شما میگی  تحصیلات و مدرک و... هیچ وقت شعور نمیاره  ن شان مدرکم آگاه ...

بله هستم توی فکرش البته اگه این ووروجک ها بزارن

من تا حالا ندیدمت اما نمیدونم چرا دوس دارم بات حرف بزنم شاید چون همسن خواهرمی دلم میخواد کمکت کنم 😁

بله هستم توی فکرش البته اگه این ووروجک ها بزارن من تا حالا ندیدمت اما نمیدونم چرا دوس دارم بات حرف ...

آخی چقد خوب که خواهر داری 

و خوش بحال خواهرت همیشه تو رویاهام دوست داشتم یه خواهر هم سن خودم یا بزرگ تر داشتم آخه خیلی تنهام 

منم خیلی دلم می خواد باهاتون حرف بزنم مهربون😍😍💋

خلاصه عزیزم برو درس بخون و امسال تلاش کن اگرم نشد سال دیگه اما تا میتونی درس بخون و بلند پرواز باش رشد کن و تجربه کسب کن از حمایت خانوادت لذت ببر ببین خیلیا آرزو دارن یه بار فقط یه بار پدر یا مادرشون دوباره در کنارشون باشه پس از داشته هات لذت ببر دنیا خیلی پست و کوچکتر از اونیه که تو بخوای بچسبی بهش و بخاطر اینکه همراهت نیس نازاحت بشی

همیشه از بالا به پایین نگاه کن اینجوری میفهمی چقدر وقت و زندگیت رو درگیر چیزای الکی کردی 

فکر کن فرشته ای و از بالا داری به خونه های آدما نگاه میکنی هر کسی یه مشکل و گرفتاری داره هرکی یه جور زندکی میکنه پس فکر نکن این دغدغه های تو بدترین مشکل دنیاست گلم

آخی چقد خوب که خواهر داری  و خوش بحال خواهرت همیشه تو رویاهام دوست داشتم یه خواهر هم سن خودم ی ...

آره خیلی خوبه آدم خواهر و برادر زیاد داشته باشه

من دیگه برم بخوابم از پس امروز این دوتا فسقلی ها اذیتم کردن نمیتونم دیگه چت کنم

خلاصه آرزو میکنم بهترین تصمیم زندگیت رو بگیری و این رو بپذیری که دنیا محدود و کوتاه هست پس به بهترین نحو ازش استفاده کن 

خدا رو همیشه یاد کن تا وقتی توی سختی گرفتار شدی خدا به یادت باشه

حجاب خیلی زیبا و قشنگه مثل ریاضی میمونه خیلی ها از ریاضی بدشون میاد ولی وقتی وارد دنیاش میشی میبینی خیلی زیبا و جذابه فقط چون تو ناآگاه بودی بد تصورش کردی

مواظب خودت و قشنگی های دخترونت باش عزیزم

خدا یارت...

سلام عزیزم 

پیشنهاد من اینه رابطتتو با خدا خیلی قوی کن مطمئن باش هر وقت گیر بیفتی اگه کل عالمم دشمنت بشن ولی تو با خدا باشی خودش برات همه چیز جور می کنه سعی کن با خانواده ات بیشتر در مورد نیاز هات صحبت کنی البته نزار صحبتت به دعوا بکش نظراتشون رو گوش کن استفاده کن از همین الان شده یک روز بشین تکلیفت را با خودت مشخص کن که هدفت از زندگی چیه بعدش سعی کن کتاب زیاد بخوونی البته کتاب درست و حسابی نه کتاب های زرد برای درستم اول تصمیم بگیر ببین تو چه رشته ای علاقه و استعداد داری بعد برو سمتش برای ازدواج نظری ندارم چون فکر می کنم بستگی به شرایط و ویژگی های هر فردی داره نمی تونم سن مشخصی براش تعیین کنم اصلا به فکر دوستی با پسر نباش حتی دوست معمولی 

عشق فقط خدا
خلاصه عزیزم برو درس بخون و امسال تلاش کن اگرم نشد سال دیگه اما تا میتونی درس بخون و بلند پرواز باش ر ...

چقد حرفاتون قشنگ بود مرسی 💜

آره خیلی خوبه آدم خواهر و برادر زیاد داشته باشه من دیگه برم بخوابم از پس امروز این دوتا فسقلی ها اذ ...

مرسی عزیزم از حرفات 

آره درسته حجاب اصلا بد نیست ولی باید دوسش داشته باشی افراطی اصلا خوب نیست تو هر چیزی 

به وروجکات برس 😍😍😍