کیا مقاله نوشتن؟باید چجوری باشه؟مگه منبع نمیتونه از یه بخش هایی مقالات و کتاب های دیگه باشه؟ یه مقاله نوشتم منبع هم کتاب ها و مقالات دیگه بود که ذکر شد بعد یه استاد خشک و نگیری هم دارم اصلا نمیشه ازش سوال پرسید حالا مقالمو فرستادم براش میگه این که مقاله دیگران هست
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بهترین کار این هست که از نورمگز و sid.ir چندتا مقاله مربوط به رشته تحصیلی خودت رو دانلود کنی و بخونی
نباید از رو مقاله ها و کتابها کپی کنی
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
موضوعو براش فرستادم اول تایید کرد گفت خوبه حالا نمیفهمم منظورش چیه که مقاله دیگران هست
من خودم همین کار تو رو انجام دادم یعنی از مقالات فارسی و اینا استفاده کردم بهم نمره نداد الان میخوام دوباره بردارم حتما باید مقاله جدید برای موضوع ام پیدا کنم و ترجمه کنم و از همونا مطلب بذارم