2777
2789
عنوان

نوشتن مقاله

228 بازدید | 12 پست

کیا مقاله نوشتن؟باید چجوری باشه؟مگه منبع نمیتونه از یه بخش هایی مقالات و کتاب های دیگه باشه؟ یه مقاله نوشتم منبع هم کتاب ها و مقالات دیگه بود که ذکر شد بعد یه استاد خشک و نگیری هم دارم اصلا نمیشه ازش سوال پرسید حالا مقالمو فرستادم براش میگه این که مقاله دیگران هست

یعنی چی؟نمیفهمم مگه باید چجوری باشه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باید خودت هم تحلیل کنی و دیدگاه علمی خودت هم باشه 

بهترین کار این هست که از نورمگز و sid.ir  چندتا مقاله مربوط به رشته تحصیلی خودت رو دانلود کنی و بخونی 

نباید از رو مقاله ها و کتابها کپی کنی

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

والا من مقاله نوشتم ولی در راستای اون موضوع یه کار جدیدی گردم و نتایج اونو مقاله کردم

کارشناسی هستی؟

ما که استادمون کلا به فکر اینه که مقاله بنویسیم همه چیو باید مقاله کنیم😐

باید منابع جدید باشه یعنی چندتا مقاله ۲۰۲۱ انگلیسی دانلود کنی و ترجمه کنی و از داخلشان مطلب جمع کنی ...

موضوعو براش فرستادم اول تایید کرد گفت خوبه حالا نمیفهمم منظورش چیه که مقاله دیگران هست

موضوعو براش فرستادم اول تایید کرد گفت خوبه حالا نمیفهمم منظورش چیه که مقاله دیگران هست

من خودم همین کار تو رو انجام دادم یعنی از مقالات فارسی و اینا استفاده  کردم بهم نمره نداد الان میخوام دوباره بردارم حتما باید مقاله جدید برای موضوع  ام پیدا کنم و ترجمه کنم و از همونا مطلب بذارم 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
والا من مقاله نوشتم ولی در راستای اون موضوع یه کار جدیدی گردم و نتایج اونو مقاله کردم کارشناسی هستی ...

اره عزیزم کارشناسیم 

اصلا گیج شدم حالا اگر استاد یکم خاکی تر باشه خوبه بازم این اصلا آدم میترسه نزدیکش بشه

اره عزیزم کارشناسیم  اصلا گیج شدم حالا اگر استاد یکم خاکی تر باشه خوبه بازم این اصلا آدم میترس ...

کارشناسی کلا استادا به این کارا خیلی محل نمیدن

مگه اینکه بری پیش استادای خیلییی اکتیو

کارشناسی کلا استادا به این کارا خیلی محل نمیدن مگه اینکه بری پیش استادای خیلییی اکتیو

این اصلا یه اخلاقای خاصی داره میدونی اینجوریه که به زور جواب پیام بده و خودشو خیلی سطح بالا میبینه نه که فقطم با دانشجوها کلا اینجوریه