2777
2789
عنوان

خاله ی بد اخلاق

154 بازدید | 8 پست

بچه ها من ی خاله مجرد دارم که با مامان بزرگم زندگی میکنه وبه شدت اخلاقای بد و رو مخی داره من هرچندوقت یکبار میرم خونشون اونم فقط به خاطر مامان بزرگم که هی سراغمو از مامانم میگیره وقتی میرم اونجا واقعا اعصابم بهم میریزه اخه سلیطه هم هست نمیشه بهش چیزی گفت به نظرتون باهمچین ادمی چطوری رفتار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خودش سگ اخلاق باش حرفم زد سلیطه باش

اخه مامان بزرگم ی بار سکته کرده میترسم حالش بد بشه فقط به خاط اون میرم ولی وقتی میام تپش قلب میگیرم اعصابم بهم میریزه

این ریتم  کم محلی، کم محلی، کم محلی، کم محلی، تیکه پاره ش کن طبق همین ریتم برو جلو

کم محلی میکنم اون میره رومخم که اعصابمو بهم بریزه من فقط تحمل میکنم میریزم تو خودم 

خب واسه همین نوشتم یه بارم پاره پورش کن 

اخه ادم نیس که کل خواهر برادراش دعواش کردن داییام حتی کتکش زدن الان ۳ساله بازنداییم قهره باداداشم ۱سال قهر بود ادم بشو نیس زبونش نیش داره لعنتی