سلام دوستان اینجا کسی با بتای ۱۰ باردار بوده؟من ۱۲روز تاخیر دارم امروز صبح بی بی زدم یه هاله خیلی کم رنگ افتاد رفتم ازمایش دادم بتا ۱۰ اومد دوبار تکرار کردن باز همون ۱۰ اومدگفتن مشکوکه برو یک هفته بعد بیا
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
[QUOTE=210949468]رنج ازمایشگاه دقیق نمیدونم فک کنم ۲۰_۵۰اینجوری نوشته
صبر کن یکی دوهفته دیگ دوباره ازمایش بده شاید لقاحت دیر انجام شده
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
باشه اگه استرس بزاره بهمن ماه یکی سقط کردم چون دیر فهمیدم رعایت نکردم سقط شد
میدونم حق داری سقط خیلی بده توکلت بخدا باشه انشالله ایندفعه ی نینی سالم و خوشگل بدنیا میاری منم ۵ تا سقط داشتم سعی کن اصلا استرس نداشته باشی سخته ولی استرس سمه