2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 36 پست

ان شالله که همه چی عالی برات میشه 

اما به مهمونا هم باید حق بدی و حتما حتما بپرس میان یا نه 

ما خودمون عروسی دعوت شدیم 

دو بار

نرفتیم و قبلش گفتیم 

با اینکه تو باغ بود

من عموی جوانم از کرونا فوت کرد

دو هفته پیش دختر عمم از کرونا فوت شد و جوان بود

و اطرافمون خیلی از دست دادیم تو کرونا

من دو ساله حتی خونه برادرم نرفتم 

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

عزیزم ما خانواده خیلی بزرگی هستیم خانواده زن داییم هنوز بزرگتر چون پدرش دو زنه هست و هردو خانواده سر ...

آخه من ۴ سال عقد بودم دیگ جون ب لب  شدم نمیتونم  صبر کنم اصلا هر دو طرف آماده ایم ک عروسی بگیریم باید ب تک تک مهمون ها زنگ بزنم بگم  تالار بزرگه و میزها با فاصله هر کی با خانوادع  خودش میشینه  ببینم  چی میشه 

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله که همه چی عالی برات میشه  اما به مهمونا هم باید حق بدی و حتما حتما بپرس میان یا نه&nb ...

فداتشم انشالله  هرچی خدا صلاح میدونه اون بشه

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

دوستان اینقدر نگید کرونا بی فرهنگی الان اکثرا واکسن زدن بعدم میتونن نیان کسی مجبور نکرده شماهم که میگین 100 نفر دعوتی دارین از عقدم تعداد تون کمتره دلت بسپار به خدا خودش کمکت میکنه نگین نفهمه اینا گوش شیطون کر پدرم رعایت نمی‌کرد ما فقط میکردیم کرونا هم نگرفتیم عروسی تو شرایط قرمز 1000 نفر دعوتی تو روستا رفتیم همه چسبیده بهم نشسته بودن مردا هم تو کوچه فکرکنین تو خونه باغ دیگه گروه گروه رفتیم شام خوردیم اینقدر شلوغ بود اونم خونه های بزرگ روستایی که مردا رو کلا جا نداده بود ماها که ماسک داشتیم ولی قسم میخورم 200 تا مرد ماسک نداشت 100 تا زن ماسک نداشت خبر کرونا هم نپیچید 300 متر اونور تر حیاط یه ریز آدم بود برا ورود عروس داماد می‌رقصیدن هیچم نشد 

ولی خب نمیشه رو این حرف بری 1000 تا دعوت کنی درجه یک دعوت کن خونه باغ بگیر مناسب تر در میاد الان هر خانواده ای یه خونه باغ داره میز صندلی گل آرایی سفره عروس وسلام بخدا که هم خوشتر ارزون تر واسه کرونا هم بهتره 

و در آخر 

ان شاالله خوشبخت بشی یروز بیای تایپیک بزنی بگی چقد خوشبختم 

دوستان اینقدر نگید کرونا بی فرهنگی الان اکثرا واکسن زدن بعدم میتونن نیان کسی مجبور نکرده شماهم که می ...

فداتشم مهربونم

آخه من ۴ سال عقد بودم دیگ جون ب لب  شدم نمیتونم  صبر کنم اصلا هر دو طرف آماده ایم ک عروسی ...

درکت میکنم منم دوست دارم آدم حداقل جشنی درحد خانواده درجه یک داشته باشه الان که اوضاع خوبه اکثر هم دارن واکسن میزنن بنظرم بگیر تا بره 

این همه ملت دارن جشن میگیرن مهمونی میرن ما خودمون اوایل عموم اینا همسایه مون بودن میومدن دم در بیرونشون میکردیم الان دیگه ماسک فقط تو جمع میزنیم حتی دو سه نفر همسایه هم باشه نمی‌زنیم بنظر من که خدا فقط کمک کرده کرونا نگرفتیم چون نمیریم هم شرایط درمان 300 هزار تومنی شم نداریم 🤕

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020