2777
2789
عنوان

ههه🙂💔

77 بازدید | 16 پست

وقتی کسی با شما مثل یک گزینه رفتار میکند؛با خارج کردن خودتان از معادله...

بع او کمک کنین تا انتخابش محدود شود...

به همین راحتی...

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد...                                                                                             زندگی درد قشنگیست که جریان دارد...                                                                                                  ...h

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله احساساتم بزاره

ول تو خیلی احساساتی هستی

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد...                                                                                             زندگی درد قشنگیست که جریان دارد...                                                                                                  ...h
ول تو خیلی احساساتی هستی

از کجا میدونی؟😅

آره خیلی احساساتیم ولی اون تازگیا یه ده دقیقه وقت نداره پی امم رو جواب بده🙂حتی بلاککم نکرده من دیگه پی ندادم وقتی که جوابمو نداد... نمیدونم آن میشه یا نه...

ولی اون یه نفرو از دست داد که عاشقش بود ... قدر ندونست 

از کجا میدونی؟😅 آره خیلی احساساتیم ولی اون تازگیا یه ده دقیقه وقت نداره پی امم رو جواب بده🙂حتی بل ...

قبلا باهات حرف زدم بخاطر اون

ارزش نداری براش

چشمتو ببند بی اهمیتی هاش رو ببین و حذفش کن

از کجا میدونی؟😅 آره خیلی احساساتیم ولی اون تازگیا یه ده دقیقه وقت نداره پی امم رو جواب بده🙂حتی بل ...

دقیقا همین اتفاق امروز واسه من افتاد خیلی حالم بد بود خیلی گریه کردم ولی وقتی ب خودم اومدم دیدم من کیو از دست دادم پسری ک با 28 سال سن حتی شرایط ازدواجم نداشت هیچی نداشت حتی وقتم نداشت این اخریا پس بهتر ک از دستش دادم لیاقت من بیشتر از اونه 

اون کیو از دست داد؟ ی دختری ک بهش متعد بود دختری ک اون عشق اولش میشد 

توام اصلا غصه نخور همچین آدمارو باید بزاری برن ولش کن تو ک لیاقتت اون نیست خیلی بیشتر از اونه 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
قبلا باهات حرف زدم بخاطر اون ارزش نداری براش چشمتو ببند بی اهمیتی هاش رو ببین و حذفش کن

اره میخوام بیاد و بهش بفهمونم که قدرمو ندونس بهش نشون بدم.. و بزارم چند روز انتظار بکشه مث من که منو تو اب نمک نگگه داشته  نگهش دارم و بهش بگم نمیتونم باهات باشم...

دقیقا همین اتفاق امروز واسه من افتاد خیلی حالم بد بود خیلی گریه کردم ولی وقتی ب خودم اومدم دیدم من ک ...

قطعا من حتی خواستگار ی که بهترین موقعیت رو داشتن بخاطرش رد کردم اینقدر گریه کردم که گذاشتم خونوادم بگن دخترمون قصد ازدواج نداره...

اونا نمیدونستن بخاطرشه...

قطعا من حتی خواستگار ی که بهترین موقعیت رو داشتن بخاطرش رد کردم اینقدر گریه کردم که گذاشتم خونوادم ب ...

به نظرم منم جای تو بودم این کارو میکردم منم درک میکنم ولیییی حالا که میبینی اهمیت نمیده باید الان ولش کنی تو بخاطرش از خیلی چیزا گزشتی و اون ندید این تقصیر اونه نه تو

تو لیاقتت بیشتر از این حرفاس

قطعا من حتی خواستگار ی که بهترین موقعیت رو داشتن بخاطرش رد کردم اینقدر گریه کردم که گذاشتم خونوادم ب ...

منم همین کارو کردم عزیزم ولی اصلا دیگه به گذشته فکر نمی‌کنم همش شد تجربه برام توام فکر نکن اذیت میشی حیف تو 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
به نظرم منم جای تو بودم این کارو میکردم منم درک میکنم ولیییی حالا که میبینی اهمیت نمیده باید الان ول ...

باورت میشه من الان شلوغ ترین جای ممکنم تو پارکم کنار آب یکی دیگه بودآرامش میگرفت ولی  بغصم گرفته از صبح فراموشش کرده بودم ارامش داشتم ولی یه چیزایی اونو بیادم اورد..

باورت میشه من الان شلوغ ترین جای ممکنم تو پارکم کنار آب یکی دیگه بودآرامش میگرفت ولی  بغصم گرفت ...

سعی کن بخندی تو این موارد درخواست دوستی بدم بحرفیم در این مورد؟