2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرصا عوارض نداره و ضرر؟ با مصرف قرص جوش و موی زائد از بین میره؟

ضرر ک همه ی قرصا دارن ولی خب نمیشه مصرف نکرد چون هورمون مردونه ک بالا باشه توازن کل بدن ب طرز افتضاحی ب هم میخوره 

و این ک قرص تاثیر کنه بستگی داره ک هورمونای مردونه‌ت چقد بالا باشن مثلا من دکتر بهم گفت روند درمانت یک ساله بعدش موی زائدت خیلی خیلی کمتر میشن مثه پرز و کرک درمیان

و پریودامم فعلا با قرص منظم شدن 

قرص میخوری؟ چیکار کردی برا درمان ؟

از شهرستان گرفته تا بهترین دکتر تهران هم رفتم ولی هیچی 

موهای چانم شبیه مرداس دو سری هم لیزر کردم باز در میاد بدتر از قبل دارو هم دوفاستون میخورم واس اینکه پریود بشم

خدا خودش خوب میدونه.....💛🌸
ضرر ک همه ی قرصا دارن ولی خب نمیشه مصرف نکرد چون هورمون مردونه ک بالا باشه توازن کل بدن ب طرز افتضاح ...

چند سالته مجردی؟

من دکتر داخل گف برو دکتر غدد احتمالا دارو میده

برا شما الان چند وقته استفاده میکنی؟

موی زائد و جوش از بین رف؟

ضرر ک همه ی قرصا دارن ولی خب نمیشه مصرف نکرد چون هورمون مردونه ک بالا باشه توازن کل بدن ب طرز افتضاح ...

عزیزم میشه بگی چه قرصایی مصرف میکنی

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
چند سالته مجردی؟ من دکتر داخل گف برو دکتر غدد احتمالا دارو میده برا شما الان چند وقته استفاده میکن ...

۲۲ اره 

اصلا دکتر داخلی نباید میرفتی فقط غدد باید بری من دکتر داخلی رفتم یه عالمه ویتامین و این چرت و پرتا داد رفتم غدد گقت از بیخ اشتبا دارو دادع شیش ماه داروی اشتباه خوردم متفورمین داده بود تاثیری نداشت 

الان تازه چن ماهه شروع کردم با دکتر غدد پیش میرم هنوز تاثیر خاصی نداشته ولی دکتر گفت یک سال چه بسا ببشتر باید قرص بخوری تا اوکی شی

سیپرترون کامپاند اسپیرینولاکتون

سیپترون کامپاند خوردی جوشات نرفتن?

این خیلی قرص خوبیه

من قبلا استفاده کردم پوستم آینه شده بود

اما بعد از شیش ماه صورت لک شد.نمیدونم بخاطره اون بوده یا نه.اما الان دوباره میخوام از آبان ماه شروع کنم.شما الان ک داری استفاده میکنی جوشات نرفتن?صورتت لک نیاورده?

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..