2777
2789
عنوان

امروز رفتم

158 بازدید | 15 پست

امروز رفتم تو یه جمعی همشون بچه های بزرگ درحد کلاس اول اینا داشتن و ماشاالله هیکل زنانه فکرکردم من کوچیک جمعم دیدم همشون پنج شش سالی ازمن کوچیکترن😓☹☹احساس عقب موندن از همه رو داشتم که بچه ندارم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

چن سالته

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب وقتی از اونا پنج شش سال کوچکتر بودی کوچکه جمع مبشی دیگه.

اونا ۵ ،۶ سال ازمن کوچکتر بودن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خب اگه دوس داری بچه بیار عزیزم..ولی بخاطر اینکه اونا دارن نه 

خوب میخوام سالمم هستم خدانمیده

وا مگه پیشرفت و...به بچه دار شدنه فقط؟؟؟ هرکس ممکنه تو یه سنی امادگی داشته باشه من و زنداییم باهم دوست بودیم خیلی زود ازدواج کرد و الان دخترش کلاس دومه خودشم متولد ٧۵ ...بچه سومشم دوماهس ..

من بچم یک سال و نیمه چون من بااون فرق دارم ..قرار نیست زندگیا مث هم باشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
وا مگه پیشرفت و...به بچه دار شدنه فقط؟؟؟ هرکس ممکنه تو یه سنی امادگی داشته باشه من و زنداییم باهم دو ...

میدونم ولی وقتی میبینم همه چندتا بچه دارن من ندارم یه حسی بهم دست میده

میدونم ولی وقتی میبینم همه چندتا بچه دارن من ندارم یه حسی بهم دست میده

عزیزمن ایشالا به زودی بچه دار میشی خدابزرگه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عزیزم خب حتما الان به صلاحت نیست..حالا بچه داشتنم چیزی نیست که مثلا اونا بخوان پز بدن تو خودتو درگیر ...

یکی از اشناها میگه بچه اوردن مخصوصا پسر عرضه میخواد🙁☹