2777
2789

چه ژانری؟

وینچنزو 

بازی مرکب 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شب های برره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بابا اینا چیه میگین من از ایرانی خوشم نمیاد من میگم سرقت پول شما میگین شب های برره

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

لوسیفر امروز تازه دو قسمت اولشو دیدم به نظرم خوبه 

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

خانما در چه حالید الان؟ بیاین تاپیکم  😌🤣

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
بابا اینا چیه میگین من از ایرانی خوشم نمیاد من میگم سرقت پول شما میگین شب های برره

خب تو ژانر رو نگفتی شب های برره رو همه دوس دارن😂😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
 خدایی هیچ سریالی برام مثل خاک سرخ نبود خیلی دوسش دارم ولی ایرانیه😂

من دو بار دیدم .ولی خیلی غمگین بود

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )