2777
2789
عنوان

سپرده

75 بازدید | 14 پست

میخام 500 میلیون بزارم سپرده

حدودا 8 تومن میده ماهی 

کارمون آزاده شاید دیگه نباشه 

با این 8 تومن که بانک میده تا چند سال میتونم این زندگی بچزخونم ممنون

500 تومن اضاف داریم همنطوری.. 

اگر میزاری بانک حداقل با سودش ماهی ی ربع سکه بگیر تا درجانزنی

ببین حرفت درسته

یک سوال با 8 تومن 4 نفریم میتونیم زندگی کنیم تا سالها بعد مثلا 15 سال بعد همینطوری چون شاید کارمون تعطیل کنیم ممنون بگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند نفر هستین؟ شغل تون چیه؟ کدوم شهر؟

نمیشه با ۵۰۰ یه آپارتمان کوچیک بهری بدی کرایه؟ 

با کرایه ش کمک خرجی تون بگیرید و ارزش پول تون هم حفظ بشه؟؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
چند نفر هستین؟ شغل تون چیه؟ کدوم شهر؟ نمیشه با ۵۰۰ یه آپارتمان کوچیک بهری بدی کرایه؟  با کرای ...

زاهدان هستم خونه دو طبقه هم داریم مال خودمونه کلا شاید دیگه کار نکینیم 4 نفریم به نظرت تا 15 سال بعد میشه زندگی کنیم

زاهدان هستم خونه دو طبقه هم داریم مال خودمونه کلا شاید دیگه کار نکینیم 4 نفریم به نظرت تا 15 سال بعد ...

پول تو بانک حیفه

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

تا چن سال دیگ پولتون ارزشی نداره 

بنظرم یه تیکه زمین بخرید

دو سال دیگ میتونین بفروشینش سود کنید

دوباره زمین بخرید سودش میمونه برا خودتون

معامله منظورمه

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
زاهدان هستم خونه دو طبقه هم داریم مال خودمونه کلا شاید دیگه کار نکینیم 4 نفریم به نظرت تا 15 سال بعد ...

نه عزیزم بدون کار کردن فقط این ۵۰۰ تومن رو هم بی ارزش میکنید

ببین حرفت درسته یک سوال با 8 تومن 4 نفریم میتونیم زندگی کنیم تا سالها بعد مثلا 15 سال بعد همینطو ...

نه عزیزم..بخاطر همین میگم سکه بگیر...چون پول تو مملکت ما بشدت ارزششو ازدست میده

معلم استخدام رسمی؟ چقدر حقوق؟

رسمی زاهدان 5 تومن با بک کافی نت داریم یک دستگاه خودپرداز که جمعا ازشون 12 تومن جدا درامد داریم

این 500 تومن وام ازدواج برادرم با پول اضاف داشتیم قسط اونم میدم کلا 8 تومن میده 5 تومن برامون میمونه

رسمی زاهدان 5 تومن با بک کافی نت داریم یک دستگاه خودپرداز که جمعا ازشون 12 تومن جدا درامد داریم ...

اگه اون ۵۰۰ تومن رو یه واحد اپارتمان بخرید بدید کرایه ۵ تومن هم که حقوق دارید میتونید بگذرونید. اینجوری بهتره که.

ارزش پولتون هم حفظ میشه

اگه اون ۵۰۰ تومن رو یه واحد اپارتمان بخرید بدید کرایه ۵ تومن هم که حقوق دارید میتونید بگذرونید. اینج ...

ببیید اوضاع خرابه ماهی 4 تومن قسط میدیم با اون 500 تومن 8 تومن بده میتونیم راحت 4 تومن برای خودم بردارم

بقیه پول معلمی کافی نت اینا هم میتونم راحت سرمایه گذاری کنیم

یک زمین تازه از بابام داده به من میخایم بسازیم نمامدیگ افق کوروش بزنیم که اونم جدا 10 تومن داره برام یعنی جمعا ماهی 20 تومن داره برام اون 500 میلیون که 4 تومن خرجم ن میشه و خوبه به نظرم