2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 22 پست
دوتا بچه کوچک دارم

پس ببخش و فراموش کن 

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زندگی منم همین شده.بعد از ۹ سال عشق دوطرفه یه شبه زندگیم شده جهنم برام

خیانتش در چ حد بوده؟؟

اگه دلیلی واسه موندن نداری نمون

فقط خودتو عذاب میدی

کسی که لذتشو یبار چشیده مطمئن باش دیگم اینکارو میکنه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
خیانتش در چ حد بوده؟؟ اگه دلیلی واسه موندن نداری نمون فقط خودتو عذاب میدی کسی که لذتشو یبار چشیده ...

دلیلم دو تا بچه و  نه سال عشق دوطرفه و زندگی با ارامش و عاشقانه ست.خودش میگه فقط واسه سرگرمی بوده و تو تمام زندگیمی و فقط واسه سرگرمی چت میکردم

دلیلم دو تا بچه و  نه سال عشق دوطرفه و زندگی با ارامش و عاشقانه ست.خودش میگه فقط واسه سرگرمی بو ...

خب ببین اگه بچه داری اصلا طلاق نگیر چون زندگی خودت که خراب شد بعد طلاق صدرصد زندگی اونام خراب میشه...محکم تر از قبل به زندگیت بچسب مبگن کسی که خیانت میکنه یه کمبودی تو زندگیش داره ببین چی واسه شوهرت کم گزاشتی که باعث شده بره سمت این چیزا

انشالله که سرش به سنگ میخوره و عاقل میشه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
2790
2823
2791
2779
2792