2777
2789
عنوان

خارش کف سر

1360 بازدید | 14 پست

سلام بچه من باید هر روزز حموم کنم موهامو با شامپو بشورم اگه نشورم سرم به شدت خارش میگیره و احساس سنگینی میکنم و چرب میشه 

خسته شدم از این وضع چون شامپو زیادیش هر روز موهامو از بین میبره 

موهامم مدتیه نازک شده 

راه حلی هست ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید یک مدت کف سر منم خیییلی خیلی خارش داشت 

تا اینکه شامپو کلوکونازول گرفتم مثل آب رو آتیش بود

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
قارچ نداری ؟شوره سفید؟ برو پیش متخصص پوست اول یه ازمایش بنویسه از کف سرت نمونه بردارن ببین قارچ دار ...

نه قارچ ندارم فقط زود چرب میشه و میخاره تا ۲۴ ساعت بعد حموم شایدم کمتر از ۲۴ ساعت

جدی ینی تاثیر داره که اونو بخرم 

ببین برا من معجزه شد فقط اول هفته ای دوبار تا یک ماه استفاده کن بعد ماهی یک یا دوبار 

برا من معجزه شده پوست سر من وحشتناک خارش داشت جوری بود ک خس میکردم تمام وجودم خارش میکیره 

اگ‌خوب شدی واسم دعا کن

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  

سلام عزیزم 

شما واسه خارش سرتون چی کار کردین؟ 

دکتر نرفتین؟ 

شامپویی کع دوستان معرفی کردن رو استفاده کردین؟ 

ممنون میشم جواب بدین

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...