بهار٦٣ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 عنوان كلوميفن 116 بازدید | 11 پست سلام دوستان كسايي كه دكتر كلوميفن بهشون داده همراهش قرص ديگ هم داده بهشون ؟؟ ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍 1400/07/16 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار٦٣ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 يعني واقعا كسي نيست؟؟ ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
بهار٦٣ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 يعني هيچًكس كلوميفن نخورده من راهنمايي كنه؟؟🥺😔 ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
hatira89 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 159 من ۲ تا از بارداریام با کلومیفن بوده ،اولی کلومیفن ۱۰ عدد ،بدون هیچ امپول دیگه حتی ازادسازی اخری کلومیفن با اچ ام جی و اچ سی جی این ماه هم همینارو استفاده کردم خدایا سپاسگزارم که من در مسیر اتفاقات عالی هستم و همه چیز در جهانم زیبا و نکوست .
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3650 بارداری شدی دوباره عزیز انشالله ؟ حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
بهار٦٣ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 بارداری شدی دوباره عزیز انشالله ؟ نه عزيز 😔😔 ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3650 نه عزيز 😔😔 انشالله تا آخر امسال باردار میشی حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
بهار٦٣ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 انشالله تا آخر امسال باردار میشی هنوز باردار نشدم☹️ ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3650 هنوز باردار نشدم☹️ سلام سال نو مبارک استرس نداشته باش خودتو تقویت کن تحت نظر یک دکتر خوب باش به خواست خدا به زودی باردار میشی حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
بهار٦٣ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 سلام سال نو مبارک استرس نداشته باش خودتو تقویت کن تحت نظر یک دکتر خوب باش به خواست خدا به زود ... سال نو شما هم مبارك عزيز مهربانم دعا كنيد برااام لطفااا 🙏اميد بخداي مهربان همه منتظرا شاد بشن منم ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍