2777
2789
عنوان

يبوست كودك

77 بازدید | 10 پست

بچم ي سال و نيمشه نزديك ١٠ روزه يبوست داره ؛ اولا گريه ميكرد موقع دفع الان گريه نميكنه اما همچنان مدفوعش سفت و تيرست ؛ هرچي بگين امتحان كردم شربت فيژان ؛ آلو ؛ خاكشير ؛ بارهنگ ؛ هيچي جواب نداد ؛ چيكار كنم ؟ قبل يبوست اسهال بود ؛ اسهالش ك خوب شد اينجوري شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نميخوام تو اين اوضاع ببرم ؛ واس اسهالشم بردم كلي ترسيدم ؛  خودم يا همسرم تنها ميريم بچه رو نميب ...

بچه منم چندوقت پیش 20 ماهشه یبوست گرفت هرچی تو خونه بود دادم خوب نشد بردم دکتر یه روزه خوب شد نه هیچی نمیشه ببر یه علتی داره بچه اینطوری شده دیگه

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
سرم ؟ واي مگه بچه وايميسه ؟ نگفت مشكل از كجاس ؟ 

خب اب بدنشون کم میشه دیگه.... میدونی من چندتا تخم بلدرچین بهش دادم فک کنم ازون بود دکتر گفت تنقلات و کیک و..... اینجورچیزابهش ندید... غذای آبکی مثل سوپ هم بدید

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
سلام عزیزم پسر منم یبوسته هرکار میکنم خوب نمیشه شربت فیژان تا چقد مجازه بدم ؟ تا حالا اینو ندادم&nbs ...

سلام ؛ نميدونم عزيزم واس پسر من ك جواب آنچناني نداد ؛ نوشته ٢/٥ تا ٥ سي سي ؛ من چون با تجويز دكترش نبود ٣ روز بهش ٣ و ٤ سي سي دادم ؛ ببينم تا فردا پس فردا چطور ميشه ببرمش دكتر ؛ پسر شما از كي اينجوري شده ؟ 

سلام ؛ نميدونم عزيزم واس پسر من ك جواب آنچناني نداد ؛ نوشته ٢/٥ تا ٥ سي سي ؛ من چون با تجويز دكترش ن ...

اهان ممنون فدات،یکماه پیش چند روز یبوست گرفت که با آلو و روغن زیتون اینا اوکی شد حالا بازم چند روزه یبوست شده ولی آلو اینارو نخورد دیگه اصلا امشب براش شیاف گلیسیرین کودکان گذاشتم اگه خوب نشد دیگه میبرم دکتر 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩