2821
2789
عنوان

زندگی زناشویی

304 بازدید | 18 پست

سلام خوبین بچه ها من از زندگیم خسته شدم شوهرم اصلا بحرفم نیست ولی کلا ادم مهربونیه.معتاد شده چند وقته ولی خب زیر زیرکایی که من متوجه نشم ولی خب خر ک نیستم.بعد اینکه همش به باباش و خواهر و برادراش پول میده من اینجوری خوشم نمیاد این چطور زندگییه که ما هنوز خونه نداریم باید پس انداز کنیم خونه بسازیم باید ماشین بخریم ولی به فکر نیست مث چی داره کار میکنه تا بده پولا رو به اینو اون به من که میرسه پول بخوام خیلی نمیده ولی برا اونا دلسوزه مثل یه بچه باهام برخورد میکنه.خستم کرده تو دوران عقد که هزار جور اذیت شدم الانم عروسی کردم چند وقته تو خونه مستاجری هستیم بازم باید اذیت بشم من از اینجور زندگیی که به بقیه بیشتر از زنش برسه بدم میاد نمیدونم چکار کنم بقیه یکم از سرش بیوفتن بیشتر به خونه خودش برسه تا بقیه الان باید برا زندگی زنش و چند وقت دیه بچش تلاش کنه نه برا بقیهفقد کافیه پول کم داشته باشن سریع زنگ میزنن به این اینم فرت میزنه به حشابشون براشون وسیله میخره و....خستم کرده خستمممممممم.از هیچ کارش منو با خبر نمیکنه اصلا نمیفهمم داره تو زندگیم چه اتفاقایی میوفته یکم راهنماییم کنید دارم دق میکنم از اون طرفم دوسش دارم ولی از زندگیم خستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا بچه نداري جدا شو اخه شوهر معتاد كم كم غيرتشم از دست ميده دست بزن وووو

نه عزیزم کلا اینجا اینجور نیست که بیغیرت بشن چون جای کوچیکیه و معتاد به تریاک زیاد هست ولی خب زندگی خودشونم دارن و...نمیدونم راهی چیزی برای همه این مشکلاتم بشه خستم بخدا اسی شدم

فک کنم سنت کمه...  این زندگی یکم مدیریت میخواد...  یه کم با سیاست باش..  باهاش مثل ...

درسته سنم کمه ولی خیلی خیلی مشاوره گرفتم و هر راهی رو رفتم ولی شوهرم کلا خودش مشکلاتی داشته و الان زندگی مشترکمون رو خراب کرده

امضای این کاربرnilanillبخون کمکت می‌کنه راه حلهای خوبی دارن متاسفانه داداش خودم رفتارش خیلی بدتر از رفتار شوهر شما با خانمش داشت که حتی ما خودمون شاکی بودیم که هیچ پسندازی نمیکنه با اینکه در آمدش بالا هس الکی هزینه می‌کنه برای هر کسی عزل و ببخش داشت الان ولی شکر خدا خوب شده 

امضای این کاربرnilanillبخون کمکت می‌کنه راه حلهای خوبی دارن متاسفانه داداش خودم رفتارش خیلی بدتر از ...

از زندگیم بدم میاد کلافه شدم افسرده شدم همه زندگیم تباه شد