2777
2789
عنوان

واااای😣

138 بازدید | 14 پست

قراره بریم اردو .گفتن ساعت ده.من ۸ ونیم پاشدم تا ۹ ونیم چندباررفتم دشوری دیگه یه رب به نه وضو گرفتم ضدافتاب زدم حاضر شدم الان هنو نیومدن دنبالمون منم دشوری دارم بازم😭وای نه، یعنی برم دربیارم لباسامو صورتمو بشورم بازم وضو بازم ضدافتاب.وای سخته😦😦😭چه کنم😐😐😟عجب گیری کردما

آهای کوه غیرت صدامونو داری؟هوامون خرابه هوامونو داری؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرو دسشویی😪😂

تا دوازده ورب باید صبرکنم که اذونو دادن بپرم دشوری😢اگر دشوری نداشت اونجا چه کنم😐😐

تا دوازده ورب باید صبرکنم که اذونو دادن بپرم دشوری😢اگر دشوری نداشت اونجا چه کنم😐😐

داره😅

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
عع اون حال نمیده😂 اردو فقط با دوست و رفیق

مجردی که همش درسفرواردو بودم یادش بخیر جوری که بابام گاهی میگفت اگر صلاح میدونی یه سرم بیا خونه😅

تو که آنقدر تنبلی ،نرو اردو خسته میشی

خو توفکرکن کلی به خودت رسیدی قشنگ.وضو گرفتی لباس پوشیدی بعد گندبزنه به همش

خو توفکرکن کلی به خودت رسیدی قشنگ.وضو گرفتی لباس پوشیدی بعد گندبزنه به همش

حالا چرا نیومدن،شاید کنسل شده کلا،من هر وقت می‌خوام برم بیرون آنقدر حرص میخورم،از حاضر شدن متنفرم

حالا چرا نیومدن،شاید کنسل شده کلا،من هر وقت می‌خوام برم بیرون آنقدر حرص میخورم،از حاضر شدن متنفرم

اومدیم ولی رفتم قبلش دستشویی 🙄دیگه باید برم وًضو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز