منم تیروئید پرکار دارم آره چاق میشی منم خیلی لاغرم مال من تو گلوم هست غده تیروئید
شمام میتی مازول میخوری ؟دکتر برام سونو نوشته بعد گعته این دارو رو مصرف گن اگر گره از روت رفع نشه با قرص بعد دوساا بعد باید عملش کنی ۱ ماه دیگم وقت نمونه برداری داده بهم خیلی نگرانم ک نکنه خوش خیم نباشه
شمام میتی مازول میخوری ؟دکتر برام سونو نوشته بعد گعته این دارو رو مصرف گن اگر گره از روت رفع نشه با ...
سلام برا من که دارو نداد چون تو خونم نیست فقط تو گلوم غده داره که مال تیروئیده تو سونو که نوشته بود تیروئید خوش خیم برا منم گفته نمونه برداری ولی من میترسم نمیرم الآنم روز بهروز لاغرتر شدم آخه هزینه شم خیلی زیاد فردا تازه میخوام برم بیمه پیش دکتر ببینم چی میگه
[QUOTE=210898706]شمام میتی مازول میخوری ؟دکتر برام سونو نوشته بعد گعته این دارو رو مصرف گن اگر گره از روت رفع نشه با ...[/QUOTE نه برا من دارو نداده فقط گفته نمونه برداری این قرص خوبه وزندون دوباره بر میگرده تازه چاق هم میشی
[QUOTE=211139481]سلام برا من که دارو نداد چون تو خونم نیست فقط تو گلوم غده داره که مال تیروئیده تو سونو که نوشته بود ...[/QUOTEواسه من تو سونو نگفته خوش خیم یا بدخیم ولی باید نمونه بدم ۱ ماه و نیم پس از مصرف قرصا خیلی میترسم منم چندتا گره دارم میگم و گلوم یک طرفش باد هست همون طرفم گفت گره داره دعا کنید خوش خیم باشه مال منم .چجوری فهمیدی گره داری علاممئتون چیه سرفه هم میکنید یکم؟