2777
2789
عنوان

اردک کممممک

324 بازدید | 8 پست

اردک من اولش سالم بودا سه ماهشونه یکی سفید یکی مشکی چند روزه پای سفیده میلنگه چیکار کنم می خوام توی خونه درمانش کنم اینجا دامپزشک نداریم ببرمش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱٫ جای خواب پرنده را تمیز کنید

۲٫ پاهای آن ها را خوب بشویید بدون استفاده از هیچ گونه ماده شوینده ای

۳٫ اگر پای پرنده زخم است و عفونی شده از پماد تتراساکلین استفاده کنید و آن را با چسب های کاغذی پانسمان کنید البته حواستان باشد که چسب را به صورت مستقیم بر روی زخم نزنید و یک دستمال کاغذی بر روی آن قرار دهید بعد چسب بزنید

۴٫ اگر پای پرنده فقط متورم است احتیاجی به پماد نیست و فقط چسب بزنید

۵٫ اینکار را هنگام خواب پرنده انجام دهید چون در موقع خواب بیشترین تماس را با مدفوع خود دارد و فراموش نکنید که پای او را چک کنید و تا زمانی که خوب نشده این کار را انجام دهید

۶٫ در رژیم غذایی پرنده خود هویج و کاهو را بیشتر کنید چون ویتامین A باعث تسریع روند بهبود می شود.

توجه : درمان فلج پای اردک

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
چ امضات باحاله😄

مرسی     

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
۱٫ جای خواب پرنده را تمیز کنید ۲٫ پاهای آن ها را خوب بشویید بدون استفاده از هیچ گونه ماده شوینده ای ...

با این خوب میشه آخه از همون اولم ضعیف بود 

با این خوب میشه آخه از همون اولم ضعیف بود 

چی بهش بدم قوی شه

۱٫ جای خواب پرنده را تمیز کنید ۲٫ پاهای آن ها را خوب بشویید بدون استفاده از هیچ گونه ماده شوینده ای ...

مرسی