بچه ها همسرم توبچگیش بافقر شدیدی بزرگ شده تادوران تقریبا۱۷سالگیش که وضع مالیشون خوب میشه وبعدش دیگه بخاطر دانشگاه ازخانوادش دور میشه.ودرحین درس کار کرده وروی پی خودش ایستاده.میگه هیچوقت ازخانوادش پول نمیگرفته.خانواده به شدت خوبی هم هستن
به همین خاطر الان خیلی قدر پول رومیدونه ،خسیس نیست اما اهل حساب وکتابه..گاهی وقتی ازخاطرات اون دوران بچگیش میگه دلم تیکه تیکه میشه وبهش میگم ادامه نده ..من همش فکر میکردم خسیسه چون مثلا بهم پول نمیداد یا همیشه فقط گل میخرید ولی هیچوقت جز مثلا به مناسبت خاصی مثل روز زن برام هدیه نمیخرید..ازاون موقع باهاش زیاد بامهربونی ومنطق حرف زدم وخیلی بهتر شده.
اما اهل حساب وکتابه وپولاش روالکی خرج نمیکنه میترسم بعدها به مشکل بخورم ..وبعداز ازدواج سختگیر باشه.
تاالان اگه چیزی خواستم نه نگفته مثلا گفتم مانتو لازم دارم رفتیم خریدیم،شارژ وبسته اینترنت ویا مثلا بگم برام خوراکی بیار اینکارارومیکنه اززمانی که باهاش حرف زدم بهتر شده. اما اهل حساب وکتاب بودنش کمی اذیتم میکنه مثلا من یه وسیله ای لازم داشتم که قراربود بخره برام وبعدش رفت سفر وهمون وسیله روبه عنوان سوغات آورد(ازاینکارا که مثلا بایه تیر دونشون زدن زیاد انجام میده)
ازنظر عاطفه ومحبت هم خوبه خداروشکر