2777
2789
عنوان

چی جوابشو بدم؟

453 بازدید | 16 پست

موقع جدایی من دگ جوابشو نمیدادم بخاطر دروغش و کل عکسامونو از گوشیش پاکیدم بهش گفتم ۱هفته مهلت بده فکرامو کنم ببینم میتونم ادامه بدم یا نه اونم هی میگفت ببخشید ۳روز گذشتو من هنوز جوابشو نمیدادم بعدش اس داد ک من لیاقت داشتنتو ندارم خوشبخت بشی ببخشیدو اینا منم بلاکش کردم و ج ندادم الان بعده ۱سالو نیم برگشته چی بهش بگم بخاطر اون حرفش ک لیاقتتو ندارمو اینا؟درسته دگ نمیخامش ولی چ جوابی بخاطر اون حرفش بدم؟

ادم وقتی میخواد به رابطه برگرده جواب میده.وگرنه علتش که تدی یه سال ونیم تغییر نکرده ادم همون ادمه و اشتیاه همون

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوس دارم ی چی در جواب اون حرفش بگم ک حالشو بگیرم چون دلمو شکست

بگو واقعا فکر میکنی من یه سال منتظرت بودم تا برگردی ببخشمت؟؟خودتو  تو آینه چندتا میبینی؟؟!

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
بگو واقعا فکر میکنی من یه سال منتظرت بودم تا برگردی ببخشمت؟؟خودتو  تو آینه چندتا میبینی؟؟!

میگه هرچی شده رو فراموش کن ماهنوز امید داریم من هنوز دوست دارم بهت فکرمیکنم من پای همه چی هستم میخام بهم خیلی نزدیک بشیم همو خیلی بشناسیم ببینم بعدا مشکلی پیش نمیاد تو زندگی

اخه ما نشون هم بودیم ک بهم خورد درکل ۳ماه طول کشید رابطمون اون موقع

چ کنم؟

میگه هرچی شده رو فراموش کن ماهنوز امید داریم من هنوز دوست دارم بهت فکرمیکنم من پای همه چی هستم میخام ...

با خودت رو راست باش اگه واقعا بهش علاقه داری اشتباهش قابل چشم پوشیه ببخشش ولی نه به راحتی و طوری وانمود کن داری امتحانش میکنی که لیاقت داره باز بیاد تو زندگیت یا نه

با خودت رو راست باش اگه واقعا بهش علاقه داری اشتباهش قابل چشم پوشیه ببخشش ولی نه به راحتی و طوری وان ...

خیلیییی میخامش خیلی اما دلم ازس شکسته و چرکین شده و میدونم رفتاراش تغییر نکرده اهل سیگار و مشروبه و بخاطر پول با زنا دوست میشد قبلا بددل هم هست زود جوش و عصبی هم هست

خیلیییی میخامش خیلی اما دلم ازس شکسته و چرکین شده و میدونم رفتاراش تغییر نکرده اهل سیگار و مشروبه و ...

چه عطتیقه ای!! پس پا بزار رو دلت خودت ووایندت رو اتیش نزن 

خیلیییی میخامش خیلی اما دلم ازس شکسته و چرکین شده و میدونم رفتاراش تغییر نکرده اهل سیگار و مشروبه و ...

به به چه کارنامه درخشانی از الآن زندگی باهاش و رویایی میبینم،😂😂یه آدم زن باز هوس باز دست خورده ی مشروب خور یلاقبا 

مگه بده گفته لیاقتو ندارم 

اخه منم پسر عموی بابام زنگ زد به داداشم میحاست بره خاستگاری تحقیق دخترو از داداشم کردن گفت ما لیاقت شما رو نداریم . ینی میخاست بگه دختر شما رو نخاسیم

واقعا حرف بدیه؟  و من متوجه نشدم

چه عطتیقه ای!! پس پا بزار رو دلت خودت ووایندت رو اتیش نزن 

تازه دراومده میگه مامانم انققققد حرف تورو میزنه اینم بهش گفته فعلا پول ندارم بخام حرکتی کنم داری بهم ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بده تا کاری کنم ینی پول نداره بخاد بیاد سمت من و زن بگیره و اینا ینی درواقع مادره بهش باج بده تااین بیاد سمت من

تازه دراومده میگه مامانم انققققد حرف تورو میزنه اینم بهش گفته فعلا پول ندارم بخام حرکتی کنم داری بهم ...

چرا نده بهش؟از شرش راحت میشه اینکه بره زندگی یه نفر دیگه روو سیاه کنه براش اهمیتی نداره تازه توقع داره تو پسرشو که خودش نتونسته درست تربیت کنه ادم کنی چی از این بهتر ؟؟خام نشی .به نظر من یه کلمه جوابشو بده که مزاحمت نشه و بلاکش کن هرچی بیشتر بهش بگی به این دلیل و دلیل نمیخوامت این هی بیشتر توضیح میده که یا عوض شده یا تو باید کمکش کنی که بزاره کنار و نیاز به دلگرمی داره نزار راهش باز بشه بعدا نمیتوتی جلوشو بگیری