2777
2789
عنوان

صلواتیه(16.7)1🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 99 پست

دعای توسل میخونم عزیزم

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی دعای مونده بخونم دوستان تورو خدا برای پدرم دعا کنید یکی تهدید کرده میترسم شر بشه توروخدا دعا کنبد دفع شر بشه اگ ذکر یا دعا دفع شرو دعوا بلدین بگین من پراز استرس و دلشورم ثواب داره راهنمایی کنید 

چی دعای مونده بخونم دوستان تورو خدا برای پدرم دعا کنید یکی تهدید کرده میترسم شر بشه توروخدا دعا کنبد ...

10تاحمد از طرف من برای حضرت یونس بخون 💙

ایته االکرسی برای دفع بلا عالیه

حشرو گرفتی؟

نه 🥺

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
خواهرم حاجتت روا برات سوره یس میخونم  میشه دعام کنی برای سلامتی پدر مادرم و حل شدن مشکل کار بر ...

چشم

میشه لطفاکنی سوره نبارم بخونی؟

اگه میتونی هردو اگه نمیتونی فقط نبا

سلام 

دعای عهد 

یا سوره حشر 

یکدوم رو بگید بخونم 

شما هم بجاش به عدد ابجد نام اباعبدلله که ۱۲۸ هست 

به نیت شِفای حسین فرزند ریحانه صلوات بفرستید 🙏🏻

ممنون میشم برای شِفای حسین کوچولو یه صلوات بفرستید