2777
2789
اها  پسر بودی که هیچ😂

ن دخترم ✌️😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بخدا من که از دست خانواده،ورزش،رفیق،دوست پسر چیا که نمیکشم  هییی خدا😂

بعد همه از واکسن میترسن میگن میمیریم

با کرونا ک نمردیم با واکسن هم نمیمیریم 

اینا مارو میکشن بخدا🤕

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
من رل زیاد دارم کدومشون 🤣

متاسفم برات 

چرا زرت زرت بهم خیانت میکنی 

من با بچه داخل شکمم چیکار کنم الان 

این حقه 

این عدالته 

هاااااااااااااا🙂💔😭

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...
آها اره اخه من هم زن دارم @ylda917     هم رل دارم @کراشتونم     هم دوس دخ ...

جونم قربون شوهر کم برم من♥♥♥♥🥺🥺

داداشم داره 🔪🔪🔪🔪

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
جونم قربون شوهر کم برم من♥♥♥♥🥺🥺 داداشم داره 🔪🔪🔪🔪

🤨🤨

نه دیگ جدا شدم ازشون فقط تو بپر بیا پی موقعیت اضطراری 👀🙈

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
متاسفم برات  چرا زرت زرت بهم خیانت میکنی  من با بچه داخل شکمم چیکار کنم الان  این ...

تو مگ بچه داشتی👀🤨

😂مرسی خانومم

💙💜👀✌️