2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده خیلی

106 بازدید | 21 پست

دلم برای خودم تنگ شده خیلی زیاد برای روزایی که دختر خوبی بودم نمیدونم واقعا نمیدونم چیشد که رسیدم به اینجا 

خدایا منو برگردون خدایا منو برگردون به خودم دلم برای خودم تنگ شده نه اینی ک الان هستم 😢😢😢😢😢😢

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک اخرم قسمت سوده هروی رو بخون .برت میگردونه به خودت

سوده ی عزیزم.. سوده هرویمحقق، نویسنده و مدرسدوره های روانشناسی عمقي یونگسایت👇Www.zendegiesalem.comجهت اطلاعات بیشتر در مورد دوره ها👇@jazabiatdaruniسفارش دوره ها👇@centerrhealthyدستاوردها👇@zendegisalemihaاینستاگرام:http://instagram.com/zendegie_saleem.....طب سنتی انجام نمیدم چون درس دارم نپرسید همش😂

هیچوقت برای ساختن و تغییر خدت دیر نیس

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
منم دلتنگ خودمم دلتنگ خنده های از ته دلم

منمممم اینی که هستمو نمیشناسم یه دختر قوی که عشق ضعیفم کرد 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
چرا عزیزم چیشده؟!🥺

خودمو روحمو نابود کردم

آی گفتی💔

تو هم مثل منی ؟

برام دعا کن منم برات دعا میکنم