2821
2789
عنوان

مادر شوهر

341 بازدید | 20 پست

خانوما لطفا یکی کمکم کنه

شوهرم همیشه طرف مامانشه همیشه بخاطر مامانش باهام دعوا میکنه بخدا همیشه خانوادش پسش زدن ولی من خواستمش من کنارش بودم هیچوقت هم به خانوادش بی احترامی نکردم ولی همیشه حرفای مامانشو میشنوه منو اصلا نمیشنوه 

من بخاطرش خانوادمو پس زدم ولی اون😔شاید دارم تاوان اشکای مامانمو میدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوادتو بخاطرشوهرت پس زدی؟؟؟ باورم نمیشه اخه دختر خوب فقط خانوادت ب دردت میخورن اوناهستن ک در خونشون ب روت همیشه بازه نکن این کارو

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اول زندگی آدم کوریره وخیلی چیزانبینه

ی روزی میرسع ک حسرت داشتنشون ب دلمون میمونه واون روز خیلی دیگه دیره و ی عمر پشیمانی برامون میمونه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
عزیزم سعی کن حرف هاتواینکه خانواده اش اذیتت کردن تودعوانگی مواقعی که آرومه باصدای ملایم نه دعوا بهش ...

امتحان کردم کلا بدش میاد درباره مامانش چیزی بگی

خانوادتو بخاطرشوهرت پس زدی؟؟؟ باورم نمیشه اخه دختر خوب فقط خانوادت ب دردت میخورن اوناهستن ک در خونشو ...

چون دوسش داشتم و خانوادم نمیزاشتن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792