2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

53 بازدید | 4 پست

الان فهمیدم ‌‌‌‌‌‌‌‌روزای عقد مون که من با خوشی و خنده و‌شوخی کنار شوهرم خونه مادر شوهرم اینا میگذروندم دیگران چ حرفایی میزدن... خواهر شوهرم  ب شوهرم می‌گفته ارع زود ب زود نیا شهرستان پیش زنت بابا نمی‌تونه خرج شمارو بده دونفر میایین خونه بابا میخورین می‌خوابین خرجش زیاد میشه....وضع مالی پدرشوهرم اینا بدک نیست اونجوری نیستن گشنه بمونن اما خوبم نیست زیاد...اون‌ زمان شوهرم چیزی نمی‌خرید برای خونه باباش... برنجی ‌‌‌‌‌‌‌مرغی گوشتی چیزی....منم متوجه این حرفا نبودم بگم بهش بخره...اما الان میریم شهرستان میگم بخره هرچند بیشتر خونه مامانم اینا هستم

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

خواهرشوهرمنم حسودیش میشد شوهرمو پرمیکرد ک برید خونه مادرزنت اینجامامان اینا ارامش میخان😐هرکی ندونه فک میکنه زن و شوهر جوونن .حالا من کل کارای پدرشوهرم ایناروهم انجام میدادم .ی ماهم تحملمون نکردن ما با یه فرش کوچیک خونخ خودمون رفتیم تا جهیزیه ام اماده شد

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
خواهرشوهرمنم حسودیش میشد شوهرمو پرمیکرد ک برید خونه مادرزنت اینجامامان اینا ارامش میخان😐هرکی ندونه ...

والا نمیدونم چی بگم...خیلی ناراحت شدم

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما کلا از لحاظ تحصیلات و موقعیت اجتماعی از خونواده شوعرم بالا تریم خاهرشوهرم به شوهرم گفته جاریم (ینی جاری خاهرشوهرم)که اگه دختر چوپون رو برا داداشت میگرفتین بهتر بود خیلی خواهرشوهرم حسوده خیلی

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
2790
2778
2791
2779
2792