2777
2789
عنوان

محبت زبانی

147 بازدید | 13 پست

دخترم 6 سالشه، عاشقشم ولی نمیتونم زبونی بهش بگم یا بگیرمش تو بغلم و نازو نوازشش کنم چیکار کنم؟ البته فکر میکنم اینکه مادر خودم هیچوقت باما اینجوری نبوده هم بی تاثیر نیست. 

وای تورو هرچی میپرستی اینکارو ادامه نده فردا دخترت پراز کمبود و عقده میشه

مادرشوهرمن ب دخترش زبونی محبت میکنه من یه حالی میشم چون تابحال نشنیدم حتی از مادرم

زنگم میزنه اصلا تابحال نشنیدم بگه دخترقشنگم یا هرکلمه قشنگ دیگه

کلا خانواده سردی هستیم خصوصا مادرم

مامان منم اینجوری نبوده ولی من عاشق خواهر زاده هامم، یا تو بغلمن یا دائم بهشون میگم عاشقشونم

اتفاقا چون خودمون محروم بودیم از این قضیه نباید بذاریم برای نسل بعد هم تکرار بشه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ابراز علاقه بدت میاد؟

الان اگه بیداره پاشو بغلش کن بگو دوستش داری و بوسش کن دخترتو

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

وای تورو هرچی میپرستی اینکارو ادامه نده فردا دخترت پراز کمبود و عقده میشه مادرشوهرمن ب دخترش زبونی ...

خودم اصلا دلم نمیخواد اینجوری باشم همه ی سعیمو میکنم ولی چون خودم ندیدم ونشنیدم انگار سختمه یا بلد نیستم، مادر شوهر شما چیا میگه به دخترش؟ 

خودم اصلا دلم نمیخواد اینجوری باشم همه ی سعیمو میکنم ولی چون خودم ندیدم ونشنیدم انگار سختمه یا بلد ن ...

نخواه ک شبیه مادرت بشی دراینده دخترت با کوچکترین کلمه محبتی جذب غریبه ها میشه

کمبود محبت خیلی بده 

مادرشوهرم خیلی کلمه های محبتی مثل جیگرم،عزیزم،از جان میبوسمت، فدای تو بشم خوشگلم و...میگه

نه بدم نمیاد ولی انگار خجالت میکشم 

منم جلو بقیه خجالت میکشیدم به بچه ها محبت کنم

میفهمم چی میگی

ولی از یه جایی خودمو در معرضش قرار دادم و بهتر شدم 

ما به ابراز احساسات نیاز داریم...بخاطر خودمون که احساسمون سرکوب نشه و ادم خشکی نباشیم

اول میتونی مطالب روانشناسی درباره ابراز حس بخونی ، و تاثیرات مثبتی که رو خلق و خو میزاره‌

بعدش به فکر دخترت هم باش که نیاز داره..

اینطور شاید عمل کردنش راحت تر باشه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

اینکار شما صدمه روحی غیرقابل جبرانی برای دخترتون به دنبال داره ، تعادل ، نه خیلی خشک ، نه خیلی زیاد از حد محبت ، ببوسش ، اگه کار خوبی میکنه با لبخند براش توضیح بده و تشویقش کن🤍

منتظر ..🤍🍃

بغلش کن ببوسش موهاشو شونه بزن بگو تو خیلی خوشگلی خیلی باهوشی من خیلی دوست دارم تو عزیزترین کس منی من خیلی خوشحالم دختری مث تو دارم با لقب صداش کن همیشه بگو دخترم خوشگلم عروسک عسلم

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

ماهم خانوادگی اهل محبت کلامی نیستیم 

لما اگر پدرش باهاش خوب باشه و رابطه خوبی داشته باشه دخترت عالیه 

کمبود شما تا حدود زیادی جبران میشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
نه یادم نمیاد

من خواهر شوهرم دختر نداره به دوتا عروسش زبانی محبت میکنه مثلا گلم و ازین حرفا ولی مطمعنم چرب زبانیشه چون به منم بعضی وقتا میگه گلم و اینا ولی جاهای دیگه نیش و کنایه میزنه ،

برا عروساشو نمیدونم ولی برامنو از چرب زبونیشه واینکه کارش راه بیوفته چون دختر نداره کاراشو کنه مارو خر میکنه