2777
2789
باورتون میشه من توی تیرماه ۲۲ تا بی بی چک زدم هیجده روز تاخیر داشتم فکر میکردم نشون نمیده ولی آزمایش ...

اره من نشون نداد ماه اول ولی ماه دوم یه حاله افتاد خیلی کم رنگ من خودمم شک کردم دوباره تست زدم دیدم همونجوری شد مطمعن شدم حاملم اما فکر میکنم حاملگی مشکل داری بود اخ توی ماه دوم خیلی زیر کمرم و قلبم درد میکرد اصلا حالت بدی بود بعد یه مدتم خودش سقط شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من نشون نداد ماه اول ولی ماه دوم یه حاله افتاد خیلی کم رنگ من خودمم شک کردم دوباره تست زدم دیدم ...

منم بارداری قبلیم خیلی بد بود زیر دلم منقبض میشد،کمر درد داشتم نه میتونستم بخوابم نه بشینم سه ماهگی رفتم ntگفتن تو هفت هفته مونده یعنی چند هفته جنین مرده تو شکمم بوده چه زجری کشیدم خدا میدونه🤕

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ایشالله که خدا برات نگهش داره خدایا دل همه کسایی که میخوان مادر بشنو شاد کن الهی امین 🤲🏻🤲🏻❤❤❤

ممنون عزیزم💞

الهی آمین✨

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تاپیکتونو خوندم.منم پیش طب سنتی رفتم به شوهرم خرنوب و پودر لقاح داد ۵ماه مصرف کرد اینارو خداروشکر خی ...

خداروشکر بهتر شدن ...روغن مالی هم تونستین انجام بدین ...الهی ک زودتر نتیجه بگیرین 

منم بارداری قبلیم خیلی بد بود زیر دلم منقبض میشد،کمر درد داشتم نه میتونستم بخوابم نه بشینم سه ماهگی ...

اخیییی عزیزمممم وااای میدونم چقدر حالت بد شده واقعا تا هفت ماهگی بره جلو یهو اینجور بشه قلب ادم تیکه پاره میشه عزیززممم ایشالله دیگه هیچ وقت تجربش نکنی 🥺🥺🥺😓😓

منم تستم منفی بود رفتم آزمایش اونم منفی بود رفتم سونو واژینال اونم گفت باردارنیستی و کیست داری دارو ...

خدا رو شکر که سالم موند واقعا ماه های اول خیلی خطری اعتمادیم به تست و اینا نبست 

اخیییی عزیزمممم وااای میدونم چقدر حالت بد شده واقعا تا هفت ماهگی بره جلو یهو اینجور بشه قلب ادم تیکه ...

قربونت عزیزم ❤️

تا ۱۳هفته تحمل کردم حتی خونریزی هم نداشتم که بدونم سقط شده....

اخی واقعا درکت میکنم حال خیلی بدی داره 😓😓

😥😥😥