باورتون میشه من توی تیرماه ۲۲ تا بی بی چک زدم هیجده روز تاخیر داشتم فکر میکردم نشون نمیده ولی آزمایش ...
اره من نشون نداد ماه اول ولی ماه دوم یه حاله افتاد خیلی کم رنگ من خودمم شک کردم دوباره تست زدم دیدم همونجوری شد مطمعن شدم حاملم اما فکر میکنم حاملگی مشکل داری بود اخ توی ماه دوم خیلی زیر کمرم و قلبم درد میکرد اصلا حالت بدی بود بعد یه مدتم خودش سقط شد
اره من نشون نداد ماه اول ولی ماه دوم یه حاله افتاد خیلی کم رنگ من خودمم شک کردم دوباره تست زدم دیدم ...
منم بارداری قبلیم خیلی بد بود زیر دلم منقبض میشد،کمر درد داشتم نه میتونستم بخوابم نه بشینم سه ماهگی رفتم ntگفتن تو هفت هفته مونده یعنی چند هفته جنین مرده تو شکمم بوده چه زجری کشیدم خدا میدونه🤕
✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
منم بارداری قبلیم خیلی بد بود زیر دلم منقبض میشد،کمر درد داشتم نه میتونستم بخوابم نه بشینم سه ماهگی ...
اخیییی عزیزمممم وااای میدونم چقدر حالت بد شده واقعا تا هفت ماهگی بره جلو یهو اینجور بشه قلب ادم تیکه پاره میشه عزیززممم ایشالله دیگه هیچ وقت تجربش نکنی 🥺🥺🥺😓😓