2777
2789
عنوان

عیح عیح(:

72 بازدید | 8 پست

وختی تو خیابون یکی ب ادم بی احترامی میکنه ادم باید دقیقا چ واکنشی نشون بده😐😐😐 

من واقعا بارها برام پیش اومده اصن نمیدونم اون لحظه جواب بدم؟دادو بیداد کنم؟هیچی نگم؟ب رو خودم نیارم ولی آخه اینطوریم تحقیر میشم😐😂

مثلا امروز نشسته بودم تو ماشین از یه میوه فروسی رفتم خرید کنم ولی گرون میداد دگ هیچی نگفتم درکمدم شروع کرد فحش دادن زیر لب چیزای هیلی زشت میگفت😐😐😐

دوباره به یکی دیگه میگم میوز چند؟میگ خودت چند😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی اول بگو خواهر مادرت چند..

بی شرفای بی همه چیز!!!

من همچین اخمام تو همه که اصلا نگاه تورومم نمیتونن بکن زرزر که هیچ!

تورکیه باشون ساغ اولسون..آذربایجان وار اولسون..خوی باشون ساغ اولسون..ایرانیمیز وار اولسون..🏳از جنس اتحاد🤍      freedom🕊
زنگ میزدی به عنوان گرون فروشی شکایت میکردی میومدن درشو تخته میکردن بعد میرفتی میگفتی بهش چطوری گل

😂😂😂😂😂اصن یه فحشای خیلی زشتی میداد دلم میخواس اب شم برم تو زمین فحشای جنسی میداد😐

میگفتی اول بگو خواهر مادرت چند.. بی شرفای بی همه چیز!!! من همچین اخمام تو همه که اصلا نگاه تورومم ...

کاش بهش میگفت مادرت چند😐😑اون لحظه انقو عصبی شدم بکل یادم رفت بهش گفتم با همبن میوه هات دهنتو سرویس میکنم بعد همه گفتن خانوم برو عیبی نداره باید زنگ میزدم پلیس میومد 

😂😂😂😂😂اصن یه فحشای خیلی زشتی میداد دلم میخواس اب شم برم تو زمین فحشای جنسی میداد😐

من و مامانمم یبار رفته بودیم بازار مرده فروشنده هه برگشت به مامانم گفت نماز مهمونتون کنم حاج خانوم؟🤣

صدای اذان میومد حالا منظور مرده چی بود خدا میدونه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!