2777
2789
عنوان

مث دیووونه هام

516 بازدید | 52 پست

ساعتها با صفحه ی خالی که توش بلاکم حرف می زنم...گریه می کنم و می نویسم...ولی اون نه نمی خونه نه می دونه...از دلتنگی به خیابون پناه می برم انقد قدم می زنم تا به تهش می رسم...زورم نمی رسه به خاطرات....چرا من خاطره ی بد ازت ندارم لعنتی...چرا تو می تونی من نمی تونم...چرا این اشکای لعنتی همش می ریزه...چرا آخه چراااا

عهه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رف🙁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

دلم میخواد برم به جای خلوت کلی جیغ بزنم بوی نم بارون بیاد با داد زدن جیغ زدن باخدا حرف بزنم کاش میشد همین الان از خونه بزنم بیرون تا شاید اروم بگیره این دل بدبختم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
چرا اونا میتونن .ما نه .واقعا سواله

الان اشکام به پهنای صورتم می ریزه...خسته شدم چهار ماه و نیمه هر روز حالم بدتر می شه...قدم می زنم بیرون می رم با دوستان می شینم سرگرم می کنم خودمو...خوب نمی شم...تموم این شهرو باهاش گشتم...بدون اون انگار جهانم خالیه...نمی شه نمی شه هر کاری می کنم زورم نمی رسه

دلم میخواد برم به جای خلوت کلی جیغ بزنم بوی نم بارون بیاد با داد زدن جیغ زدن باخدا حرف بزنم کاش میشد ...

منم ببر یه جا انقد بلند بلند گریه کنم شاید خدا به من رحم کنه...شاید صدامو بشنوه...لعنت به من که عاشق شدم...

منم ببر یه جا انقد بلند بلند گریه کنم شاید خدا به من رحم کنه...شاید صدامو بشنوه...لعنت به من که عاشق ...

منم عاشقم خیر سرم عروسی کردم ۵ ساله بهترین زندگی دارم ولی چه فایده امشب بخاطر دروغش میگم خوب دروغ نگو میگه زندکی من به تو ربط نداره میزنه تو سرم میگه از این‌محکم ترم میزنم زر بزنی برو خونه بابات 😔😔حداقل تو غصه نداشتنشو میخوری خیلی بهم زور داره دارم صادقانه زندگی میکنم اونوقت اون کاش ادم تا اخر عمر خونه باباش مجرد بمونه بهتره

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
پدر و مادر بی همه چیزش...خود نادونم که خریت کردم دم به تلشون دادم...خود بی اراده ی تسلیمش...زمینم زد

پدر مادرش قبولت نکردن ینی

بیشتر بگو 

خودتو خالی کن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
منم عاشقم خیر سرم عروسی کردم ۵ ساله بهترین زندگی دارم ولی چه فایده امشب بخاطر دروغش میگم خوب دروغ نگ ...

مردا همه اخلاق گوه دارن اون که طبیعیه تو سیاست داشته باش مدیریتش کن و خدارو شاکر باش...مردا مث بچه می مونن با محبت و زبون خوش رام می شن...از در گلایه و غر و عصبانیت وارد شی راه به جایی نمی بری...پس زن با سیاستی باش...

مردا همه اخلاق گوه دارن اون که طبیعیه تو سیاست داشته باش مدیریتش کن و خدارو شاکر باش...مردا مث بچه م ...

بخدا من خودم همه رو نصحیت میکنم مامانم همیشه میگه خوبه میتونی شوهرتو جمع کنی همه فامیل منو میشناسن به سیاستم خوشبختیم حسرت میخورن ولی امشب بد باهام تا کرد بخدا دلم یه جای خلوت میخواد ک بلند از خدا گلایه کنم حالم اصلن خوب نیس 😭😭😭