2777
2789
اره اشتباه کردم  از شنبه تنهام با بچه کوچیک

تا شنبه بهتر میشی انشالله استرس نداشته باش فعلا که کمک داری خوب استراحت کن ک زودتر خوب شی

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاجن وقت

من ی ماه و کاملا مراقبت کردم بعد اونم تا سه ماه سعی کردم  پایین نگه ندارم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
خوراکت مگ چ جور بود

خوب بود همش سوپ بلدرچین و ماهیچه اینا میخوردم 

یا شیره انگور انقدر گرمی خوردم صورتم پر جوش شده بود 

ولی خب ضعیف بودم ۲ هفته من کامل استراحت کردم ،فک نکنم شما مثل من باشی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
مگ میصه از فرداش ب کار وزندگی برسی با بچه کوچیک سخته 

من مجردم. نه نوع عملشو گفتم. خودشم گفت میتونی عادی باشی. عملم ب روش بسته بود. شما دکترت کی بود

ببین و بگذر ، وخاطر به هیچکس مسپار...کاربرقدیمي
عمل من باز ، دکتر عصمتی نیا   ،میتونم ماکرانی بخورم

اها پس همونه چون باز بوده حالا حالا ها ورم داری. 

یه هفته اول سوپ و مایعات بخور که جویدنش سخت نباشه به بینیت فشار نیاد

ببین و بگذر ، وخاطر به هیچکس مسپار...کاربرقدیمي