2821
2789
عنوان

صلواتیه 💙

95 بازدید | 11 پست

به ازای هر یک بار خواندن این ذکر( به نیابت از من به نیت حاجت رواییم تااخرماه هدیه به حضرت علی )5ص مفرستم 💜

تعدادتونو برام بنوویسید 🤎

«بسم الله الرحمن الرحيم يا مُفَتِّحَ الابواب يا مُقَلِّبَ القلوب و الابصار و يا دليلَ المُتَحَيِّرين و يا غياث المستغيثين تَوَكَّلتُ عليك يا ربِّ فَاقضِ ‍ حاجتى وَاكفِ مُهِمّى و لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظيم و صلى الله على محمد و اله اجمعين»

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۳ بار خوندم

نمیخام چیزی بفرستی فقط به امام علی که ازش حاجت میخوای بگو به دل مریم هم نگاه کن قلبش داره میشکنه💔

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید

یک بار

التماس دعا ...... . ❤❤❤❤❤

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

۲ بار خوندم برات 

لطفا دعا کن خدا حاجتاموبده

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز