2777
2789
عنوان

صلواتیه 💛

182 بازدید | 43 پست

لطفاخوب توجه کنید روند این طور هست که شما هرتعدادازهر مورد رو بخواید اتخاب  میکنیددر اعضاش  تعدادصلوات بخواید میفرستم به هر نیتی که بخواید.

🔵 سوره نبا(به نیابت از من سودا)(100ص میفرستم💛)

🔵صلوات فتح(به نیابت از من سودابه نیت حاجت رواییم)(100ص میفرستم💙)

🔵زیارت حضرت رقیه(به نیابت از من سودا به نیت حاجت رواییم)(100ص میفرستم💚)

🔵 نماز غفیله(10) (500 ص میفرستم💜)

🔵یس(51)(به نیابت از من سوداهدیه به حمزه سیدالشهدا) (به نیت حاجت رواییم)(500ص میفرستم🧡)

🔵دعای توسل کامل به ائمه(درمفاتیح هست)در قسمت ذکر کردن حاجت بگید(( لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید))(500ص میفرستم🤎)

🔵نماز استغاثه به حضرت فاطمه (بعد نماز بگید(لطفاتااخر این ماه  حاجت سودارو بدید) )(2000ص میفرستم🖤)

🔵جزه12به نیابت از من سوداهدیه به امام حسن مجتبی(۱۲آیه ۶ از سوره ۱۱آیه ۵۳ از سوره ۱۲)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)(500ص میفرستم🤍)

🔵جز 16به نیابت از من سوداهدیه به حضرت محمدص(۱۶آیه ۷۵ از سوره ۱۸آیه آخر از سوره ۲۰)(بگید از کجا تا کجاشومیخونید)(500ص میفرستم❤)

🔵دعای احتجاب(به نیابت از من *سوداهدیه به امام هادی ع)(200ص میفرستم🧡)

🟣 دقیق  بگید از هرچی چقد میخونید و هرکدوم رو که انجام دادید دوباره اطلاع بدید که خط بزنم🟣(قبل خوندن ازم بپرسید گزینه تون هنوز پرنشده بعد بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.