2777
2789
عنوان

موریانه

352 بازدید | 11 پست

خونمون موریانه داره بعد اومده بودن تو کمد دیداری روی لباس ها خونه ساخته بودن خونشون تکوندم اما لکش مونده با شستشو هم نرفت شلوار جین نو بود خیلی حیفم میاد هیچ جوری تمیز نمیشه؟خواهش میکنم راهنماییمکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه ما موریانه داشت چندین سال با هیچی از بین نرفت بازم میومدن اخرش خونه رو عوض کردیم پشت فرش ماهم ض ...

سلام چقدر خوبه که پیامتو خوندم امیدوارم جوابمو بدی عزیزم ما میخاییم یه خونه ویلایی بخریم که همسایشون گفت خونش موریانه داره میخاستم بدونم شما خونتون موریامه داشت سم پاشی هم کردید و نرفت من تمام سرمایمونو میخاییم بزاریم این خونه رو بخریم میشه بهم بگی سم پاشی اساسی کردید به ما گفتن کف زمینو ۲۰سانت بکینید سم بریزید بپوشونید تا سم به خاک نفوذ کنه و بکشدشون درسته؟موندیم چه کنیم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام چقدر خوبه که پیامتو خوندم امیدوارم جوابمو بدی عزیزم ما میخاییم یه خونه ویلایی بخریم که همسایشون ...

سلام عزیزم شبت بخیر 

با سرنگ از گوشه دیوار ریختیم ولی اینجور که شما میگید نه انجام ندادیم ازیه جا جلوشو میگرفتیم از یه جا دیگه میزدن بیرون 

امیدوارم بهترین خونه نصیبتون بشه و با دل خوش زندگی کنید توش 🌱❤️

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
سلام عزیزم شبت بخیر  با سرنگ از گوشه دیوار ریختیم ولی اینجور که شما میگید نه انجام ندادیم ازیه ...

ممنونم عزیزم🙏

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سلام چقدر خوبه که پیامتو خوندم امیدوارم جوابمو بدی عزیزم ما میخاییم یه خونه ویلایی بخریم که همسایشون ...

برای اطلاعات بیشتر به نظرم با متخصصین سمپاشی   مشورت کنید. من یکی از این شرکت های سمپاشی  رو می شناسم کارشون خیلی خوب بود برای سمپاشی سوسک