2777
2789
عنوان

مشکل با شوهرم😢

313 بازدید | 27 پست

سه ساله ازدواج کردم ی بچه ۸ماهه دارم.ازاول مشکلات زیادی با شوهرم سر خانوادش داشتم.بجا مقابله با زورگوییاش کوتاه اومدم همیشه.ولی ذله شدم.الان دست مادرش شکسته جدا از اونهمه عذابی ک بهم دادن برام سخته با ی بچه زندگیمو ول کنم ب اون برسم برم خونشون بشور بپز و کاراشون و کارای خونه خودم انجام بدم.سرهمینم جلو شوهرم ایستادم.حالا باهام سرده.شوهرم کاملا ساپورت مالی میکنه و خرجیشونو میده.ب منم میگه باید کاراشونو بکنی وظیفته.این وظیفه رو فقط برا من میدونخ نه خواهراش.اونام اگ ۵تا انگشتم عسل کنم بزارم دهنشون باز گاز میگیرن.چ کنم من با شوهرم؟اخلاقش همین بوده و انقد توو خونه باهام سرد و بد برخورد کرده ک همیشه کوتاه اومدم.من باهاش حرف نزنم از خداشه

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم این بار جدی صحبت کن و بگو من سخته با ی بچه بگو ابجیات میتونن کمک بهتری باشد تا من 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
چرا خواهرشوهرات نمیرن؟

اونا امدن.شوهرم میگه از صب تا شب توام برو بمون اونجا.اونا خسته میشن

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 

طرف دختر داره بعد عروس بیاد کاراشو کنه؟

اصلا اینکارو نکن همینه پرروشون کردی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب عزیزم این بار جدی صحبت کن و بگو من سخته با ی بچه بگو ابجیات میتونن کمک بهتری باشد تا من 

صحبت کردم هزاربار.ولی چهارساله عذاب شده زندگی برام.راضی نیستم برم خونه خودم

اول که تاپیکتو خوندم فک کردم تک فرزنده شوهرت

عزیزم شوهر شما هم مث داداش منه.. بهش بگو من فک کردم تا یه حدودی وظیفمه اما همونقدر حتی بیشتر وظیفه خواهرات هم هست.. همونجوری که تو وظیفه ساپورت کردنشونو داری اونا هم حداقل کاری که میکنن اینه که مراقبشون باشن اگه تو تک فرزند بودی من اینکارو میکردم اما نه الان که خواهرم داری

توپو بنداز توی زمین خواهرشوهرت